Apartamente cu finisaje de calitate

0 Shares
0
0
0

Apartamente cu finisaje de calitateGreenfield este alegerea ideala atunci cand vrei sa-ti schimbi locuinta si implicit stilul de viata. Finisajele de calitate isi spun cuvantul, iti ofera o experienta careia vrei sa ii ramai fidel.

Greenfield are pregatita pentru tine locuinta care ti se potriveste, din toate punctele de vedere, astfel incat poti opta pentru apartamente noi cu 2, 3 sau 4 camere.

Sa vorbim despre calitatea finisajelor. Zugravirea peretilor este foarte importanta, la fel si calitatea materialelor cu care se efectueaza.[adsenseyu1]

In Greenfield, apartamentele sunt vopsite cu Düfa Superweis, o vopsea pe baza de dispersie, cu capacitate mare de acoperire, din clasa de varf, si care se diferentiaza prin gradul de alb foarte ridicat. De aceea, apartamentele din Greenfield sunt luminoase, curate iar sa locuiesti aici este o adevarata placere.

Aceasta vopsea este ecologica, compatibila cu mediul inconjurator si rezista la uzura, are factori alergeni redusi pentru a proteja sanatatea organismului tau. Se foloseste pentru pereti, tavan, rigips, carton saupesuprafetedejaacoperite cu vopsea de dispersie.

Cu siguranta ai auzit de incalzirea prin pardoseala si stii ca nu multi dezvoltatori imobiliari ofera aceasta optiune. Este bine de stiut ca in Greenfield toate apartamentele sunt incalzite prin acest sistem, pardoseala fiind transformata intr-un element radiant care propaga caldura in mod uniform.

[adsenseyu1]

Acest sistem asigura un confort  sporit si te face sa uiti de caloriferele incomode, ceea ce iti ofera o libertate mai mare atunci cand iti mobilezi apartamentul.

Alege acum un apartament nou in Bucuresti, intr-un cartier rezidential modern care foloseste cele mai noi si performante materiale, alege Greenfield!

Greenfield
StradaDrumulPadureaNeagra, nr 56, Bloc BL04, ParterBucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

0 Shares
You May Also Like