Ofera ceea ce doresti sa primesti

0 Shares
0
0
0

Cand ploua, ma bucur de ropotul picaturilor de apa si de lipsa pasilor pe strazile orasului. Ploaia este doar apa, imi tot repet de fiecare data si tot de fiecare data, prefer sa imi iau umbrela in forma de inima si sa hoinaresc singura in cautarea tuturor raspunsurilor la intrebarile pe care le am.

Se intampla sa nici nu privesc pe unde calc, nu ma deranjeaza ca apa este rece sau calda, nu ma deranjeaza ca sunt uda la picioare sau ca as putea sa racesc. De fiecare data, ploaia inseamna eliberare, iar razele soarelui de-abia apoi vin sa incarce cu tot ceea ce este mai frumos. Odata, cand ma plimbam asa, prietena fiind cu picaturile de ploaie, mi-a venit ideea sa daruiesc tuturor prietenilor mei, brichete personalizate.

Fie ca esti fumator sau doresti sa aprinzi un betisor parfumat ori poate aragazul, in casa sau in geanta este musai sa ai o bricheta. Iar o bricheta personalizata personalizata reprezinta mereu o modalitate de amuzament. Am fost mereu adepta obiectelor personalizate, deoarece acestea arata cat de pretioasa este o anumita persoana pentru tine.

In plus, noi toti suntem diferiti, avem alt tip de gandire si de abordare a ceea ce se intampla sau ni se intampla, alta perceptie. Ma bucur in momentele in care primesc astfel de daruri, la fel de mult cum sunt incantata atunci cand le daruiesc. Si tu si eu avem nevoie de iubire si de pretuire.

Atunci cand ma plimb prin ploaie, simt ca imi pot lasa departe toate gandurile de tristete ori de neputinta, toate credintele care mi-au dat candva modul de gandire sau de actiune peste cap si cred ca toti avem nevoie de astfel de momente.

Doar eliberand partea negativa din noi, putem sa vedem adevarata bucurie din jur, fara prejudecati sau frici. Citeam intr-o carte ca frica reprezinta opusul iubirii, ca doar iubind si avand incredere, ceea ce ne dorim vine la noi in forma in care ne-o dorim.

Cartea aia era un curs de miracole si tot de acolo am invatat ca e cazul sa tratez oamenii asa cum sunt si sa le ofer ceea ce imi place si mie sa primesc.

0 Shares
You May Also Like