Ce cursuri de calificare sa alegem?

0 Shares
0
0
0

Ce cursuri de calificare sa alegem?In ultimii ani numeroase firme vin cu oferte de calificare profesionala in aproape toate domeniile de activitate. Multe dintre aceste firme se orienteaza in piata urmarind necesarul acesteia. Piata este practic barometrul care indica cererea si modifica in continuu oferta.

Cand va pregatiti pentru un interviu de angajare trebuie sa stiti ca in primul si in primul rand conteaza daca aveti o calificare in domeniul respectiv. Dupa aceea, vin si celelalte elemente legate de profesionalism, seriozitate, salarizare, etc. Degeaba un angajat da dovada de seriozitate, daca el nu are o calificare in domeniul in care lucreaza si ceea ce face este neprofesionist.

Ca sa puteti obtine statutul de profesionist, mai intai trebuie sa urmati cursuri de calificare in domeniul de activitate pe care vi l-ati ales. Fara baza nu puteti sa acumulati experienta pentru ca nu aveti la ce sa o adaugati. Daca nu aveti cumostiintele minime necesare nu puteti spune ca veti acumula experienta.

Deci fara parcurgerea unui curs de calificare nu puteti sa emiteti pretentii in fata unui angajator. De aceea este bine ca mai intai de toate sa va alegeti cursul mult dorit. Dintre numeroasele oferte de cursuri existente pe piata se remarca cele propuse de Structural Euro Fond & Training, anume Cursuriautorizate.eu.

Acesta firma va propune un invatamant pe baze profesioniste. Cursurile sunt recunoscute si acreditate de catre Ministerul Educatiei si de Ministerul Muncii. Angajamentul formatorilor fata de dumneavoastra este de a va ajuta sa dobanditi abilitati prin care sa va puteti indeplini sarcinile profesionale, si sa puteti in acelasi timp sa obtineti un salariu deosebit de atractiv.

Oferta cuprinde toate cele trei variante, adica cursuri de calificare, cursuri de perfectionare si cursuri de specializare. Domeniile in care sunt desfasurate aceste cursuri sunt diverse de la cursuri de IT, Management, sau Contabilitate, la cursuri care nu necesita studii superioare, cum ar fi cursurile de agent de securitate, cursurile de agent de curatenie, cursuri in domeniul alimentatiei publice sau turismului.

Dintre aceste trei tipuri de cursuri o importanta deosebita o au cursurile de calificare sau reconversie profesionala. Cei care se inscriu la cursurile de calificare sunt de obicei persoane de varsta tanara, insa exista si persoane mai in varsta care aleg cursuri de reconversie profesionala. Dintre aceste cursuri de calificare trebuie amintite in primul rand cele care atrag un extrem de mare numar de cursanti.

Lucrator in comert, camerista, ospatar, bucatar, vanzator in unitati de alimentatie, agent de curatenie, asistent personal al unei persoane cu handicap, administrator pensiune, agent de securitate, etc. reprezinta doar cateva din cursurile de calificare oferite de catre Structural Euro Fond &Training.

Aceste cursuri sunt foarte apreciate atat de persoanele tinere care urmeaza pentru prima oara un astfel de curs cat si de cele mai mature care sunt la al doilea curs sau poate chiar la al treilea curs de calificare.

Ca si concluzie, aceste cursuri sunt extrem de eficiente, fiind organizate pe baze solide si avand formatori cu multa experienta, care contribuie din plin la formarea dumneavoastra profesionala.

 

0 Shares
You May Also Like