Obiceiuri ale dintilor frumosi

Obiceiuri ale dintilor frumosi

0 Shares
0
0
0

Sunt reguli care daca sunt respectate pot duce la un zambet placut? Ori spunem mereu ca genetica nu a fost suficient de darnica si ce rost are sa mai incercam noi ceva? Pentru dinti albi noi va recomandam 3D White Crest.

Tocmai pentru ca noi suntem unici si ca zambetele difera de la om la om, natura greseste rar si forma dintilor precum si asezarea lor foarte armonioasa sau culoarea si descoperirea lor in momentul in care radem, gingiile care ii sustin, toate au un echilibru cu forma pe care o are fata si buzele si cu linia interpupilara, cu culoarea pielii si a irisului.

Altfel spus dintii mai albi, mari si voluptosi, care ne iau ochii in reviste nu sunt potriviti oricui si cum fiecare individ ste unic dintii si zambetul trebuie sa se potriveasca cu tipologia fetei.

Nu este cazul sa fiti tristi pentru ca din fericire veti putea sa cosmetizati dintii fara sa sa schimbati zambetul, si putem infrumuseta zambetul cu o simpla albire sau cu igienizarea minutioasa.

Revenind la discutia despre obiceiurile pentru dinti frumosi sunt si cateva metode simple pentru a le pastra frumusetea si culoarea.

In primul rand este foarte importanta igiena orala. Diminetile si serile periajul minutios care cuprind fiecare parte a dintelui sunt foarte importante.

Studiile arata ca oamenii considera ca  s-au periat doua minute insa in realitate periajul dureaza mai putin. Sanatatea gurii va incepe cu o igineizare minutioasa.

Igiena orala ar trebui completata cu apa de gura si cu ata dentara pentru a elimina resturile de bacterii. Nu uitati ca un numar mai mic de bacterii inseamna mai putin tartru, riscul redus de gingivita si respiratia proaspata.

Folositi si ata dentara dupa fiecare masa si clatiti cu apa de gura.  Obtineti un aspect placut si fara coloratii ale dintilor, o sanatate a gingiilor exprimata cu culoarea roz caracterisitica si cu o respiratie lipsita de miros neplacut.

Alegerea pastelor de dinti si a periutelor va trebui sa fie facuta cu ajutorul medicilor stomatologi, fiecare produs cu indicatii si contraindicatii. Nu folositi produsele specializate pentru mai multe probleme  fara a discuta cu stomatologul inainte.

Trebuie sa aveti o pasta de dinti care sa protejeze toate ariile pe care le-au verificat medicul dentist.

In acelasi timp controlul o data la 6 luni e obligatoriu si la fel si igienizarea profesionala si sunt aspecte pe care numai medicul stomatolog poate sa le observe dupa ce se face o curatare inutioasa si prin urmare poate sa previna aparitia problemelor cu dintii si a parodontului.

In cazul in care exista si probleme depistate de catre medic nu amanati rezolvarea lor pentru ca pot sa se agraveze si vor face rezolvarea costisitoare si neplacuta sau mai greoaie si mai nesigura.

In afara de efectuarea controlului general este bine sa faceti si procese de igienizare acasa. Pentru ele exista anumite kituri si dispozitive care contin o periuta de dinti si irigatoare pentru igiena completa a cavitatii bucale.

Periutele electrice pot sa patrunda si in spatiile in care periuta indiferent cat este de performanta nu are cum sa patrunda.

0 Shares
You May Also Like
Ce este Boswellia?

Ce este Boswellia?

Boswellia, cunoscuta si sub denumirea de incensa indiana, este un extract din plante preluat din arborele Bosrataia serrata.…
Citeste