iPhone 6S mai puternic si mai bine dotat

iPhone 6S mai puternic si mai bine dotat

0 Shares
0
0
0

iPhone 6S a fost lansat pe 9 septembrie in mod oficial si a ajuns in Romania pe 29 septembrie si are atuuri suficiente pentru a putea fi un produs de top. Primele cifre care au fost facute publice de cei e la Apple arata ca vanzarile sunt bune.

Chiar daca arata ca si iPhone 6 experienta pe care o au utilizatorii cu noile modele depaseste asteptarile. Noile tehnologii 3D Touch sunt unul dintre motive. Puterea hardware e un alt motiv.

Camera este mai buna si la fel si autonomia si acestea sunt desigur alte avantae. iPhone ramane un telefon inteligent, scump si nu este pentru oricine iar uneori poate sa nu fie justificat sa cheltuim atat pentru un telefon.[adsenseyu1]

Pentru persoanele care nu fac compromisuri, iPhone e cel mai bun telefon inteligent. Pentru piese iPhone va recomandam sa mergeti in magazine autorizate.

Noul dispozitiv de la Apple a confirmat toate asteptarile utilizatorilor. Deja sunt utilizatori nerabatori care asteapta noile modele. Android este un sistem de operare cu probleme seriose si multi dintre utilizatorii de iOS spun ca le este greu sa revina la Android.

Printre atuurile subliniate de utilizatori sunt: noul procesor remarcabil si performantele oferite care sunt duble fata de cele anterioare, camera foarte buna cu filmare 4K, 3D touch care e util si nu este doar pentru marketing, protectia la umezeala foarte buna, rezistaenta sporita datorita aliajului din aluminiu, si atuurile lui i6.

Ceea ce poate intra pe lista de chestiuni discutabile este pretul mare la care se adauga faptul ca viteza de rulare nu este foarte diferita si desigur exista posibilitatea de a fi adaugate baterii cu o capacitate mai mare ceea ce nu s-a intamplat.

[adsenseyu1]

Apple face cele mai bune actualizari la generatiile S. Dupa iPhone 4 atunci cand a aparut 4S acesta era mai rapid si aducea o serie de noutati care au fost foarte apreciate. Procesorul era dual core, camera foto era mai buna, si lista poate continua. Modelele 5 sau 5S nu au prins la fel de bine la public mai ales in cazul persoanelor care vor telefoane cu ecrane mari. iPhone 5S a adus cu el si un procesor cu 64 de biti, o camera foto buna si o baterie cu capacitate mare.

Asta se intampla si in cazul 6S chiar daca formatul seamana foarte mult si toate noutatile se afla sub carcasa sau in zona de software. Acelasi program ruleaza si pe celelalte dispozitive dar nu vom putea avea aceleasi functii daca nu avem ultimul terminal.

Ecranul este cel de la 6 adica 4.7 inch, LED cu rezolutie de 1334 x 750 px si cu 326 ppi densitatea pixelilor. Nu e un  display foarte bun asa cum se intampla la celelalte dispozitive care concureaza cu el dar nici nu sunt foarte mari diferente.

Totul se vede foarte bine incluzand aici si filmele 4K desi e clar ca nu le veti vedea la rezolutia lor reala. De asemenea, un avantaj este ca nu vor incinge dispozitivul asa cum se intampla in cazul competitorilor care au Android.

0 Shares
You May Also Like