Samsung lanseaza Galaxy S7 Active

Samsung lanseaza Galaxy S7 Active

0 Shares
0
0
0

Astazi, Samsung lanseaza Galaxy S7 Active, un urmas al celebrelor Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge.

Exact ca si cu versiunile anterioare din seria mentionata mai sus, acest nou smartphone foloseste acelasi tip de hardware la interior, incluzand aici SoC-ul Snapdragon 820 (un quad core) ce utilizeaza core-urile pe 64 bit de tip Kryo, in combinatie cu un Gpu Adreno 530. Cauti huse iPhone de cea mai buna calitate? Intra pe AccesoriiGsm.ro!

Toate aceste specificatii sunt ajutate de o cantitate de 4Gb de ram de tip LPDDR4 si capacitati de stocare de 32GB UFS 2.0 NAND. Capacitatea de stocare extinsa nu este disponibila pentru modelul S7 Active, dar suporta carduri de memorie de tip microSD.

Galaxy S7 Active foloseste acelasi display de 5.1 inch cu rezolutie Quad HD AMOLED, prezent si pe S7 simplu. Display-ul este foarte bine calibrat, existand si un mod sRGB, dar si alte moduri aditionale pentru cei care prefera culori mai saturate de exemplu.

Luminozitatea ecranului este excelenta, fiind capabila sa atinga aproximativ 500 de candela, atunci cand se foloseste modul auto brightness (APL).

[adsenseyu1]

In ciuda faptului ca foloseste aceeasi marime a ecranului ca si modelul S7 simplu, S7 active este ceva mai mare dar si mai greu, asta deoarece carcasa vine cu protectie suplimentara. Lungimea si latimea au crescut cu 6.4 si respectiv 5.4 mm.

Grosimea a crescut si ea cu 2mm, atingand 9.9 mm, iar asta nu este neaparat un lucru rau, pentru ca astfel carcasa poate acomoda o baterie mai mare, de 4000 mAh.

Ceea ce deosebeste cu adevarat modelul S7 Active de celelalte modele lansate anterior, este cu siguranta durabilitatea imbunatatita. Acesta are rating-ul prezent si pe S7, adica IP68, fiind rezistent la imersiune in apa pana la 2 metri, o perioada de 30 de minute.

Exista un strat protector din policarbonat (strat ce protejeaza ecranul), ce poate preveni zgarieturile fine. Samsung declara ca acest device indeplineste standardul militar U.S Military Standard MIL-STD 810 G si ca a fost testat pentru conditii de temperatura extrema, de la foarte cald la foarte rece, a fost expus umiditatii perioade prelungite si socurilor, trecand cu brio peste toate testele.

[adsenseyu1]

In timp ce dezvaluia capabilitatile noului S7 Active, cei de la Samsung au tinut sa evidentieze securitatea acestui telefon si feature-urile de productivitate. Acesta are acelasi senzor de amprenta bazat pe Touch, ca si S7, dar include suita Samsung Know Security suite, ce permite utillizatorului separarea task-urilor, a content-ului personal, in plus de alte facilitati software.

Bateria mai mare, de 4000 mAh, ar trebui sa asigure o autonomie imbunatatita pentru noul model, S7 Active.

Bateria nu se poate inlocui, dar suporta tehnologia Samsung Fast Charging, permitand o incarcare foarte rapida, pana la capacitatea maxima. Modelul S7 Active va fi la inceput disponibil exclusiv pentru AT&T.

Acesta va fi oferit in 3 versiuni de culoare – cammo green, titanium grey si sandy gold – si va fi disponibil pentru cumparare online in magazinele AT&T, incepand cu 10 Iunie in acest an. Pretul este de 26.5 dolari la un abonament AT&T pentru 30 de luni sau 33.13 dolari cu AT&T Next Every Year Plan, un abonament pe 24 de luni.

0 Shares
You May Also Like