Pandantivele de argint au mereu o poveste speciala

Pandantivele de argint au mereu o poveste speciala

0 Shares
0
0
0

De-a lungul timpului fiecare cultura si religie si-a asumat diferite simboluri, talismane, pandantive si amulete care aduc noroc, prosperitate, te feresc de energiile negative si au efecte benefice asupra sanatatii.

Aceste simboluri ii determina pe oameni sa caute in obiecte materiale intruchipari fizice a ceea ce inseamna noroc, sanatate, fericire, liniste si armonie. Poate multi dintre noi vor alege un pandantiv de argint sa il poarte la gat, deoarece considera ca ii aduce noroc si ca atunci cand il poarta totul ii merge bine.

Chiar daca multe persoane nu recunosc ca ar crede in aceste lucruri, cu siguranta au o bratara sau un obiect pe care il considera cel putin aducator de noroc.

[adsenseyu1]

Amuletele si talismanele din ziua de azi au luat o multime de forme, insa multe dintre ele se gasesc sub forma de bijuterii. Asadar, daca vezi o bratara cu un pandantiv de argint sub forma de elefant, trebuie sa stii ca acea persoana isi doreste prosperitate si considera ca simbolul elefantului ii va aduce noroc.

Si pana la urma, de ce ne place atat de mult sa purtam bijuterii cu talismane si pandantive? In primul rand sunt bijuterii, sunt podoabe care ne infrumuseteaza. Cand vine vorba despre femei, este evident ca ele sunt cele mai entuziasmate.

Asadar, sa porti o bijuterie care sa fie si amuleta ta norocoasa e tot ceea ce isi poate dori o persoana superstitioasa. De asemenea, un pandantiv de argint poate fi o amintire placuta primita de la o persoana speciala. Poate fi acel lucru care iti aminteste de niste momente speciale, sau de o anumita persoana.

[adsenseyu1]

Daca vei cauta prin magazine, vei vedea ca pandantivele de argint vin intr-o multime de forme, marimi si culori. Privind dincolo de frumusetea lor, un lant cu pandantiv poate fi oferit unei persoane pentru a marca un eveniment special din viata ei.

Pandantivele pot fi simple bijuteriii pe care le cumperi pentru a te accesoriza, insa de cele mai multe ori acestea sunt mai mult decat atat. Poti opta pentru bijuterii unicat aduse din tari exotice lucrate de maestrii artizani.

Pe langa faptul ca acestea sunt originale si autentice, sunt incarcate de simboluri si semnificatii. Cu siguranta un pandantiv de argint hamsa poate avea o semnificatie puternica pentru purtator si in acelasi timp poate avea un impact vizual major.

Este un simbol extrem de popular, insa o bijuterie lucrata manual si adusa din Maroc poate fi cu adevarat o bijuterie exceptionala.

0 Shares
You May Also Like