Idei pentru amenajarea exteriorului localului

0 Shares
0
0
0

Nu doar sala de nuntă trebuie amenajată atunci când  facem referire la cea mai importantă zi din viaţa voastră, ci şi exteriorul restaurantului ales. De aceea, în articolul de astăzi veţi descoperi câteva idei care să vă ajute în amenajarea acestuia, astfel încât şi exteriorul restaurantului să arate fabulos.

În plus, sfaturile pot fi puse în aplicare simplu şi uşor, fără să aveţi nevoie de cine ştie de cunoştiinţe de design exterior. Un strop de creativitate este tot ceea ce aveţi nevoie! 

Multe baloane

Baloanele sunt întotdeauna prezente la evenimente, indiferent că facem referire la nunţi, botezuri sau aniversări, acestea fac parte din viaţa noastră, oferind un plus de jovialitate fiecărei încăperi. Tocmai de aceea, vă sugerăm să vă folosiţi de aceste mici lucruri care pot transforma o grădină banală în una jucăuşa şi primitoare.

Nu vă rezumaţi doar la o singură culoare şi model, alegeţi cât mai multe baloane în forme şi modele diferite. De asemenea, dacă doriţi, le puteţi umple cu heliu, pentru a rezista mai mult. În cazul în care restaurantul are şi piscină, puteţi pune câteva baloane colorate în apa din piscină, astfel încât şi aceasta să atragă atenţia invitaţilor.

Plăcuţe cu numele mirilor

Un alt detaliu care va capta atenţia invitaţilor este plăcuţa cu numele mirilor. Amplasaţi una la intrarea în restaurant, pentru a oferi un plus de eleganţă intrării în localul ales. De asemenea, încercaţi să o personalizaţi aşa cum vă doriţi, fie că vorbim de câteva desene sau de câteva fundiţe prinse de plăcuţă.

În plus, dacă aveţi deja o tematică aleasă pentru nunta voastră, încercaţi să introduceţi un element şi pe această plăcuţă. Fie că e vorba de un trandafir sau o crenguţă de cireş, cu ajutorul acestor mici artificii, exteriorul restaurantului vă căpăta o altă atmosferă.

Arcadă din flori

Dacă aveţi ca temă principală a nunţii eleganţa, atunci vă recomandăm să optaţi pentru o arcadă din flori la intrarea în restaurant. Deşi poate părea greu de obţinut, cu puţin ajutor lucrurile nu sunt deloc aşa.

Aveţi nevoie doar de un suport petalic pe care să îl amplasaţi la intrarea în restaurant. În rest, puţină imaginaţie iar arcada este gata. Alegeţi diferite flori şi crenguţe verzi care să armonizeze frumos arcada, iar mai apoi prindeţi-le de aceasta. Încercaţi să fiţi cât mai creativi posibil şi nu vă rezumaţi doar la o singură culoare pentru florile pe care le-aţi ales.

0 Shares
You May Also Like