Care sunt optiunile de economisire a energiei?

Care sunt optiunile de economisire a energiei?

0 Shares
0
0
0

Este cat se poate de evident faptul ca fiecare dintre noi ne dorim sa ne simtim cat mai confortabil in propria locuinta, insa costurile privind consumul energiei am vrea sa fie cat mai mici, asa ca trebuie sa apelam la automatizari Salus in acest sens.

In urmatoarele randuri vom vedea care sunt optiunile de economisire ale energiei pe care ni le ofera Salus Romania, si vom afla mai multe detalii despre fiecare in parte.

Atunci cand se instaleaza un cazan pentru combinarea gazelor, va fi necesara o masura suplimentara de eficienta energetica. Aceasta cerinta este flexibila pentru a permite o alegere adecvata care sa reflecte natura diversa a fondului locativ si a nevoilor gospodariei. Tehnologiile de economisire a energiei care pot fi utilizate pentru a se conforma sunt:

  • Sisteme de recuperare a caldurii cu gaze arse;
  • Compensarea timpului;
  • Compensarea meteo;
  • Controale inteligente cu functii de automatizare si optimizare.

Un lucru este cat se poate de evident, si anume ca inainte de a opta pentru una dintre cele patru optiuni de economisire a energiei pe care le-am enumerat anterior, cu siguranta veti dori sa cunoasteti cat mai multe detalii despre fiecare dintre acestea. In urmatoarele randuri veti putea descoperi ce inseamna fiecare optiune de energie dintre cele mentionate.

Cele patru optiuni de economisire a energiei:

Sisteme de recuperare a caldurii cu gaze arse:

Acest sistem care face parte din gama automatizari Salus, este un dispozitiv care preincalzeste alimentarea cu apa calda menajera prin recuperarea caldurii din emisiile de gaze ale cazanului.

Compensarea meteo

Compensarea meteo este definita ca o functie de comanda care mentine temperaturile interne prin modificarea temperaturii pe tur de la generatorul de caldura in raport cu temperatura aerului masurat din exterior. Compensarea timpului interactioneaza inteligent cu cazanul pentru a reduce temperaturile apei, ceea ce creste eficienta fara a compromite confortul utilizatorului.

Controale inteligente cu functii de automatizare si optimizare

Automatizarea este o functie de control care ajusteaza automat setarile de timp si temperatura, pe baza detectarii ocuparii, a localizarii si / sau a datelor stocate din ajustarile utilizatorului in timp. Optimizarea este o functie de comanda care porneste functionarea cazanului la momentul optim pentru a atinge temperatura de referinta la inceputul perioadei de ocupare.

Compensarea sarcinii

Compensarea sarcinii este definita ca o functie de control care mentine temperaturile interne prin modificarea temperaturii pe tur a generatorului de caldura in raport cu raspunsul masurat al sistemului de incalzire. Aceste dispozitive masoara diferenta dintre ceea ce este temperatura interna si ceea ce utilizatorul doreste sa fie si moduleaza boilerul astfel incat sa utilizeze doar cantitatea de combustibil necesara pentru a inchide golurile.

Asadar, acestea sunt solutiile pe care Salus Romania vi le poate pune la dispozitie atunci cand doriti sa platiti mai putini bani pentru enertia consumata. Tot la Salus puteti sa descoperiti deasemenea de  la pachetele de starter pana la sistemele de acasa complet automatizate, pentru ca acest brand va poate oferi in orice moment o suita completa de dispozitive disponibile in gama Smart Home.

0 Shares
You May Also Like