Afla noutatile din presa de pe trustul de stiri botosaneanul.ro

0 Shares
0
0
0

Afla in fiecare zi informatiile care te intereseaza. Trustul de stiri Botosaneanul este aici pentru tine cu informatii relevante și articole de interes pentru tine. Gasesti articole din mai multe arii de interes astfel incat este un trust pentru toata lumea. Informatiile sunt veridice si prezentate exact asa cum s-au intamplat, fara sa puna in lumina mai buna una dintre parti in mod voit si fara merite.

Este important sa stii ce se intampla in jurul tau in fiecare zi. Avem atat de mult acces la informatii si la detalii care in trecut ajungeau dintr-un oras in altul abia in cateva zile, incat ar fi pacat sa nu profitam de aceste avantaje. Poti afla noutati din Botosani si din restul tarii oricand iti doresti, cu ajutorul botosaneanul.ro.

Iarna – sezonul sarbatorilor si al accidentelor

Din pacate in fiecare an in preajma sarbatorilor de Craciun apar zeci de stiri cu accidente, incendii si alte vesti proaste de acest gen. Multi vin din strainatate acasa cu masinile si strazile sunt din nou pline, iar unii care nu au masinile echipate de iarna pot aluneca si iata cat de simplu pot face oamenii accidente.

Chiar daca luna decembrie ar trebui sa fie o luna plina de vesti bune si bucurie, iata ca pana pe data de 24 parca apar din ce in ce mai des astfel de stiri. Poti afla de la botosaneanul.ro mai multe informatii despre accidente astfel incat sa stii cum poti sa le eviti, sa nu ajungi si tu in cazuri nefericite.

Incendiile sunt din nou o problema din cauza sobelor si a hornurilor necuratate si cate cazuri nu au fost in care oamenii au ramas pe strazi in prag de sarbatoare. Atentia este foarte importanta pe tot parcursul anului, nu doar acum. Aveti grija si de copii pentru ca sunt tentati sa cumpere articole pirotehnice precum petarde si artificii, care sunt periculoase. Recent au prins politistii o femeie care comercializa astfel de produse, ilegal, desigur.

Cum va fi vremea zilele urmatoare?

Afla si informatiile despre vreme pentru ca este si o astfel de categorie pe site. Poti vedea la ce temperaturi sa te astepti in urmatoarele zile astfel incat sa stii ce planuri iti poti face si cum sa te imbraci in fiecare zi de munca. Citeste si horoscopul pentru ca cine stie ce iti rezerva astrele daca esti interesat de acest subiect.

Cu trustul de stiri Botosaneanul ai de castigat pentru ca alaturi de toate stirile interesante pe care le citesti poti vedea si alte astfel de informatii fara sa accesezi zeci de site-uri si pagini.

Poza zilei poate iti aduce un zambet pe buze

In fiecare zi poti accesa si categoria cu poza zilei. Gasesti aici cate o poza interesanta in fiecare zi. Unele sunt trimise chiar de cititori. Pot fi cu animalute dragute, anumite situatii amuzante de prin oras, mesaje interesante si altele. Poate iti va face ziua mai buna poza zilei atunci cand accesezi site-ul.

0 Shares
You May Also Like