Ce sunt bicicletele fitness si care sunt avantajele pe care acestea le ofera?

Ce sunt bicicletele fitness si care sunt avantajele pe care acestea le ofera?

0 Shares
0
0
0

Bicicletele de fitness vin cu un aspect minimalist, elegant si sportiv. Ce ofera?

  • Distractie garantata
  • Bicicletele de fitness sunt foarte usoare si manevrabile
  • Mai putina tehnologie pentru a mentine
  • Aspect sportiv extravagant care defineste caracterul bicicletelor de fitness
  • Cea mai buna calitate, de la cei mai buni producatori din Germania si SUA

Un exemplu este Bicicleta fitness orizontala recumbent HMS R9259 PLUS.

Bicicleta de exercitii este una dintre

Aparatele de fitness preferate de utilizatori. Pe langa faptul ca este perfecta pentru arderea caloriilor, utilizarea sa usoara ii permite sa fie o masina cardiovasculara ideala pentru a fi utilizata ca familie.

Functionarea bicicletei stationare se bazeaza, in principal, pe imitarea unei biciclete normale. Cele doua obiective principale care sunt cautate prin utilizarea sa sunt arderea caloriilor si imbunatatirea starii fizice si pulmonare.

In plus, traumatologii si fizioterapeutii recomanda utilizarea sa la persoanele cu probleme la nivelul articulatiilor, spatelui sau genunchiului.

Varietatea larga de marci si modele disponibile pe piata face alegerea unei biciclete stationare mai complexa decat poate parea.

Pe langa cunoasterea diferitelor tipuri de produse disponibile pe piata, este important sa tinem cont de utilizarea pe care o vom oferi si de bugetul pe care il avem, printre alte aspecte.

Tipuri de biciclete de exercitii fizice

Daca va ganditi sa cumparati o bicicleta stationara, primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa stiti si sa cunoasteti diferitele tipuri de biciclete de exercitii pe care le puteti gasi pe piata.

Bicicleta de exercitii verticale

Acest tip de biciclete sunt bicicletele de exercitii prin excelenta. Functionarea si structura sa sunt foarte asemanatoare cu cea a bicicletelor normale. Acestea au functii precum ajustarea rezistentei sau distanta parcursa.. si sunt ideale pentru atunci cand avem un spatiu mare.

Bicicleta de exercitii pliabila

Aceste biciclete sunt foarte asemanatoare cu bicicletele verticale, dar pot fi pliate. O caracteristica fundamentala daca dorim sa cumparam o masinarie de acest stil si nu avem prea mult spatiu. Acest lucru va permite sa va antrenati fara ca aparatul sa ocupe un spatiu semnificativ in casa atunci cand nu o utilizati.

Bicicleta de exercitii inclinata

Bicicletele stationare rabatabile sunt o optiune excelenta pentru persoanele cu dureri de spate, mobilitate redusa sau persoanele in varsta. Aceste biciclete au un scaun cu spatar, intr-o pozitie joasa si inclinata in timpul practicarii activitatii.

Ce ar trebui sa caut daca vreau sa cumpar o bicicleta stationara?

Spatiu disponibil

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le luam in considerare inainte de a decide cu privire la o anumita bicicleta este locul in care intentionam sa o localizam. Daca avem spatiu, ne vom limita cautarea la biciclete verticale. In caz contrar, ne vom uita dupa bicicletele pliabile.

Timpul estimat de instruire

In functie de orele de antrenament saptamanale pe care le-am planificat, ne vom concentra pe unele biciclete sau altele. Producatorii acestui tip de produs indica in garantie timpul recomandat de utilizare pentru utilizarea corecta a acestuia. Deci, este important ca, daca alegem o bicicleta a carei utilizare saptamanala recomandata de producator este de 4 ore, acest timp sa nu fie depasit.

0 Shares
You May Also Like