Determinarea tipului de pompa de pulverizare de care aveti nevoie

Determinarea tipului de pompa de pulverizare de care aveti nevoie

0 Shares
0
0
0

Exista o varietate de sarcini de pulverizare intr-o ferma sau intr-o gradina, de la controlul buruienilor la aplicarea ingrasamintelor. Fiecare dintre aceste aplicatii de pulverizare necesita propriul set de factori atunci cand alegeti pompa de pulverizare potrivita pentru operatiunea dumneavoastra.

Intelegerea modului in care functioneaza fiecare tip de pompa, a factorilor pe care trebuie sa ii luati in considerare si a modului in care va ajuta operatiunea este esentiala in alegerea celei mai potrivite pompe pentru nevoile dumneavoastra.

Cum sa alegi pompa de stropit potrivita?

Pompele de stropit sunt alcatuite din mai multe parti de baza. In primul rand, aveti admisia, unde materialul de alimentare se deplaseaza spre pompa. Apoi, pompa insasi preia acel material de alimentare si il presurizeaza, transferandu-l in camera de presiune, de unde iese din pompa sub forma de jet. In cele din urma, materialul este evacuat printr-o duza. Duza si pompa sunt doua dintre cele mai importante parti ale unei pompe de pulverizare.

Pentru pulverizarea lichidelor si a solidelor, veti avea nevoie de o pompa cu deplasare pozitiva sau de o pompa cu piston. Pompele cu deplasare pozitiva sunt actionate de pistoane care se lasa si se reexpandeaza continuu pentru a produce un flux constant de material.

Acestea sunt utilizate pentru a crea presiune in material pe masura ce acesta se deplaseaza prin sistem, precum si pentru a distribui materialul printr-o duza de pulverizare.

Ce sunt mai exact pompele de pulverizare?

Pompele de pulverizare sunt o piesa esentiala de echipament in multe industrii. O pompa de pulverizare este un dispozitiv care pulverizeaza lichide. Pulverizarea este utilizata de obicei atunci cand lichidele trebuie aplicate sub forma de ceata foarte fina sau de praf fin.

Pulverizarea este adesea utilizata pentru a aplica pesticide, erbicide, fungicide, ingrasaminte, apa sau orice alt tip de lichide. Alegerea tipului corect de pompa de pulverizare pentru aplicatia dvs. specifica este importanta pentru a obtine cele mai bune rezultate si cea mai lunga durata de viata de la noua dvs. pompa.

Avand in vedere gama larga de pompe de pulverizare si aplicatii, poate fi dificil sa alegeti pompa de pulverizare potrivita. Intelegand elementele de baza ale pompelor de pulverizare, puteti lua o decizie in cunostinta de cauza atunci cand selectati cea mai buna pompa de pulverizare pentru aplicatia dvs. specifica.

O pompa de stropire este un tip de sistem care utilizeaza o pompa pentru a pulveriza apa. Poate furniza apa pentru amenajarea spatiilor verzi, spalarea vehiculelor sau curatarea cladirilor.

Pompa poate fi alimentata cu energie electrica sau poate fi actionata manual; in orice caz, aceasta muta apa dintr-un loc in altul. Este foarte important sa va informati corect asupra produselor de acest tip, pentru a lua decizia corecta in momentul achizitionarii. In acest sens o pompa de stropit electrica cu acumulator poate fi oricand o varianta ideala de selectie, deoarece utilizarea este foarte simpla si eficienta, iar rezultatele nu se vor lasa asteptate.

0 Shares
You May Also Like