De ce sa alegi o piscina metalica pentru o vara calduroasa?

De ce sa alegi o piscina metalica pentru o vara calduroasa?

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani tot mai multa lume prefera confortul caminului pentru zilele calduroase de vara sau week end-urile cu prietenii.

Cum nicaieri nu-i mai bine decat  acasa, ce nu face omul sa se stie cu toate in regula?

Piscina a devenit un accesoriu mult dorit in randurile romanilor care se pare ca desi ies la stranduri sau piscine private atunci cand au posibilitatea prefera sa achizitioneze sau sa construiasca o piscina in propria curte, de care se poate bucura tot timpul.

O piscina acasa este pana la urma un spatiu de relaxare pentru intreaga familie sau asa cum se spune o investitie in fericire.

Atunci cand ne pregatim pentru acest pas trebuie sa luam in considerare mai multe aspecte.

Piscinele trebuie intretinute pe tot parcursul verii cat sunt folosite si bineinteles pregatite pentru sezonul rece, indiferent de tipul de piscina pe care il avem.

In ceea ce priveste alegerea piscinei de acasa, parerile sunt impartite si asta in functie de gusturile fiecaruia.

Daca vorbim de buget, cele mai ieftine si mai utile piscine sunt cele metalice, usor de montat si de intretinut.

Pentru oferte de piscine metalice vizitati www.piscineieftine.ro/ de unde va puteti alege o piscina pentru curtea dumneavoastra exact asa cum o doriti.

Modelele pe care le intalnim de obicei pentru aceste piscine sunt rotunde si ovale.

In functie de spatiul de care dispunem putem alege piscina potrivita care se incadreaza perfect decorului din curtea noastra.

Daca va intrebati care este avantajul acestor piscine, si vorbim numai de buget, trebuie sa stiti ca sunt varianta cea mai ieftina de pe piata atat pentru achizitie cat si pentru intretinere.

O piscina metalica se monteaza si se demonteaza foarte usor si nu necesita ajutor sau indicatii suplimentare decat instructiunile care vin cu kitul de achizitie.

Acest kit contine bazinul, liner-ul, un sistem de filtrare, skimmer, duze, pasla antimicrobiana, racorduri si bineinteles scara.

Bazinul este fabricat in general din otel galvanizat si prezinta rezistenta in timp si durabilitate.

Exista modele de piscine metalice care pot fi si ingropate insa in general se instaleaza suprateran.

De exemplu o piscina metalica prevazuta cu instalare exclusiva subteran detine un perete de 0, 8 mm grosime care se sprijina obligatoriu pe doi pereti laterali.

Peretele din otel galvanizat este acoperit cu un strat de poliester care trebuie sa fie de calitate superioara pentru a conferi durabilitate bazinului.

Scara piscinei se fabrica de obicei din otel inoxidabil.

Datorita pretului accesibil, aceste piscine au devenit tot mai mult apreciate in randul populatiei.

Intretinerea unei piscine este inflentata in mare parte de locul de amplasare al acesteia si bineinteles de sistemul de filtrare.

In general se aloca 30 minute pana la o ora pe saptamana pentru efectuarea actiunilor necesare curatarii si intretinerii piscinei.

Costurile de intretinere variaza in functie de modeulul piscinii si de marimea acesteia.

Cu timpul va trebui sa alocam un buget pentru reparatia piscinei sau chiar pentru modernizarea acesteia.

In cazul optiunii pentru piscina metalica cu peretii din otel trebuie sa stiti ca avantajul il prezinta costul acesteia scazut si in primul rand usurinta cu care se poate monta.

In ceea ce priveste dimensiunile, acestea pot varia intre 1,20 m adancime pana la 1, 50 m adancime.

Peretii din otel galvanizat si linerul aferent pot avea o grosime ce poate varia intre 0,8 mm si 1 mm.

Linerul pentru piscine este o memembrana etansa din PVC care izoleaza piscina si are in acelasi timp si un rol estetic.

Linerul este preferat pentru finisarea piscinei datorita faptului ca nu necesita mult timp la montare comparativ cu placarea peretilor piscinei care este mult mai costisitoare, dureaza mai mult timp si in unele cazuri necesita mesteri in domeniu.

Adancimea piscinei metalice nu este variabila iar treptele interioare sunt imposibil de montat, lucru care se rezolva cu o scara interioara pentru piscine.

Pentru o achizitie buna este de dorit ca inainte de achizitionarea unui produs sa se faca comparatie intre produsele care exista la dispozitie pe piata.

Ofertele de pe internet sunt destul de generoase si dupa studierea loc cu atentie va puteti scadea costurile considerabil.

Unele firme de pe piata asigura transportul si montajul pentru clientii care achizitioneaza piscina, indiferent de model sau pret.

0 Shares
You May Also Like