De ce bem cafea espresso?

De ce bem cafea espresso?

0 Shares
0
0
0

Ce poate fi mai placut dimineata, cand inainte de a incepe o noua zi plina de munca si activitate sa savuram o cafea calda? Cu siguranta nimic nu se compara cu gustul bun al cafelei dimineata, fie inainte, fie dupa micul dejun. Specialistii de la EspressoCafe vor incerca sa raspunda acestei intrabari in articolul de mai jos.

Exista persoane care atat de mult iubesc cafeaua, astfel incat isi servesc acasa cafeluta imediat dupa ce se trezesc, si imediat dupa ce ajung la birou mai servesc o cafea alaturi de colegi.

Ei bine, cafeaua poate fi de mai multe tipuri, precum cafea naturala, EspressoCafe, etc., si vine cu o multime de beneficii, pe care le vom prezenta in cele ce urmeaza.

Poate imbunatati nivelurile de energie si te face mai destept

Cofeina blocheaza un neurotransmitator inhibitor in creier, care determina un efect stimulativ. Acest lucru imbunatateste nivelul de energie, starea de spirit si diferitele aspecte ale functiei cerebrale.

Va poate ajuta sa ardeti grasime

Cofeina se gaseste in aproape fiecare supliment comercial de ardere a grasimilor – si pentru un motiv bun. Este una dintre putinele substante naturale dovedite a ajuta la arderea grasimilor. EspressoCafe, atat datorita gustului sau inconfundabil, cat si datorita faptului ca este capabila sa arda grasimile, este un produs ideal pentru foarte multe persoane care tin la greutatea corporala.

Poate imbunatati in mod drastic performanta fizica

Cofeina poate creste nivelele de adrenalina si elibereaza acizi grasi din tesuturile grase. De asemenea, duce la imbunatatiri semnificative ale performantei fizice.

Contine nutrienti esentiali

EspressoCafe contine mai multi nutrienti importanti, printre care riboflavina, acidul pantotenic, manganul, potasiul, magneziul si niacina. Desi acest lucru nu pare a fi o afacere mare, majoritatea oamenilor se bucura de mai multe cesti pe zi – permitand acestor sume sa se adune rapid.

Va scadea riscul de diabet de tip 2

Diabetul de tip 2 este o problema majora de sanatate, afectand in prezent milioane de oameni din intreaga lume. Se caracterizeaza prin cresterea concentratiilor de zahar din sange cauzate de rezistenta la insulina sau de capacitatea redusa de a secreta insulina. Din anumite motive, bautorii de cafea si in special cei care consuma EspressoCaffe au un risc semnificativ mai scazut de diabet zaharat de tip 2.

Va poate proteja de boala Alzheimer si de dementa

Boala Alzheimer este cea mai frecventa boala neurodegenerativa si principala cauza a dementei la nivel mondial. Aceasta afectiune afecteaza in mod obisnuit persoanele cu varsta peste 65 ani si nu exista nici un tratament cunoscut. Cu toate acestea, exista mai multe lucruri pe care le puteti face pentru a preveni aparitia bolii, iar aici amintim mancarea sanatoasa, exercitiile fizice si consumul de cafea (in mod special EspressoCafe).

Va puteti reduce riscul de Parkinson

Boala Parkinson este cea de-a doua conditie neurodegenerativa cea mai comuna, chiar in spatele bolii Alzheimer. Este cauzata de moartea neuronilor generatoare de dopamina din creier. Ca si in cazul bolii Alzheimer, nu exista nici un tratament cunoscut, ceea ce face ca mult mai important sa se concentreze asupra prevenirii afectiunii. Studiile arata persoanele consumatoare de cafea au un risc mult mai scazut de boala Parkinson, cu o reducere a riscului de la 32-60%, asa ca acesta este un alt motiv pentru a consuma cafea sau espresso cafe.

Asadar, acestea pot fi cateva dintre motivele intemeiate pentru care puteti lua exemplul celor care consuma espresso in fiecare zi.

0 Shares
You May Also Like