Cum stii daca o bijuterie este din aur pur?

0 Shares
0
0
0

Cum stii daca o bijuterie este din aur pur?Cu pretul curent al aurului mereu in crestere, multi oameni din ziua de astazi prefera sa isi recupereze bijuteriile de aur. Multi dintre vizitatorii nostri care trec pentru prima data pragul unei case de amanet, sunt deseori socati cand ajung sa realizeze faptul ca bijuteriile lor nu sunt de aur. Daca esti interesat de amanet aur de 18k, intra pe BestAmanet.ro.

In acest articol vom impartasi cateva sfaturi utile despre cum sa aflam daca aurul nostru este real. Multe magazine de bijuterii de la mall sau alte magazine mai putin cunoscute, publica anunturi despre inele sau alte bijuterii cu marcajele 14k Fine Gold (si scris mult mai mic dedesubt), “placat cu aur”. Adevarul este ca exista o multime de aur pe piata, dar multe piese de bijuterie nu sunt realizate in intregime din acest metal pretios.

Cum stii daca aurul este real? Iata cateva sfaturi pentru a va asigura ca achizitionati aur real.

Aurul si argintul NU sunt metale magnetice, prin urmare, daca bijuteriile se lipesc de un magnet puteti sti imediat ca nu este aur pur, cel putin in totalitate.

Cautati marca Hallmarks, bijuteriile ar trebui sa fie stampilate 10k (417), 14k (585), sau 18k (750). Daca bijuteria este stampilata cu EP sau GP inseamna ca este placata cu aur si nu este realizata in intregime din aur.

Aurul nu va deveni niciodata verde sau nu va capata culoarea bronzului. Daca vedeti pete verzi sau piesa pare stearsa, estompata, capatand o culoare intre cupru si bronz, cu siguranta nu este aur real.

Daca arata de un galben exagerat sau este o piesa foarte grea, de asemenea probabil ca nu este din aur.

Cum sa stii daca aurul este real si alti factori de luat in considerare:

Nu cumparati aur de la cineva care il vinde pe strazi. Cel mai probabil este o inselatorie cu intentii rele. Daca afacerea pare prea buna pentru a fi adevarata, probabil ca nu este adevarata, in concluzie acea bijuterie nu este din aur pur.

In cazul in care aurul dvs. este adus spre amanetare la un magazin de bijuterii, ii puteti cere angajatului de la vanzari, sa verifice daca piesa este din aur solid sau este placata cu aur. Vanzatorii sunt obligati sa testeze bijuteriile din fata dvs. inainte de a plati. Intrebati cat de multe karate / ce puritate are piesa pe care o cumparati sau pe care o amanetati.

Aurul vine in 10k, 14k, sau 18k si cu cat mai mare este karat-ul, cu atat are mai multa valoare. Daca va aflati in zona casei noastre de amanet, sunteti intotdeauna bineveniti sa va aduceti bijuteriile, iar noi le vom testa si veti stii ce valoare au.

Top 6 motive pentru care clientii aleg schimbul de aur:

  1. Obtineti banii necesari in cateva minute
  2. Toate tranzactiile sunt private si confidentiale
  3. Program gratuit de recompense pentru loialitate (mai multe imprumuturi pe care le accesati si la care aveti posibilitatea sa economisiti mai mult)
  4. Nu se platesc dobanzi de pana la patru luni
  5. Nu este necesara o plata lunara
  6. Nu trebuie sa sunati in avans
0 Shares
You May Also Like