De ce ne intereseaza machetele la tancuri

0 Shares
0
0
0

La ce e buna o macheta? In primul rand putem vedea cum va arata viitorul apartament sau viitoarea casa pana in cele mai mici detalii. In al doilea rand, daca sunteti pasionat de avioane, tancuri etc, este o modalitate foarte simpla de a le colectiona acasa.

Acestea pot fi facute la cererea clientului avand in vedere ca materialele folosite sunt diverse, de la polistiren care este foarte rezistent si pana la diferite tipuri de lemn. Puteti colectiona si figurine, insa acestea nu va ofera detaliile de care aveti nevoie si de care va bucurati cand vine vorba de machete tancuri.

Acestea sunt ceva mai greu de realizat avand in vedere ca sunt masinarii complexe care nu se gasesc in orice magazin. De obicei, cei care se ocupa de astfel de machete tancuri au propriul site de pe care clientii pot comanda. Nu renteaza foarte mult sa isi deschida propriul magazin, avand in vedere ca doar pasionatii si colectionarii de astfel de lucruri le comanda.

Chiar daca la noi in tara preturile sunt de cateva sute de lei, in strainatate o macheta se vinde si cu cateva mii de euro, in functie de complexitatea lucrarii si de materialul folosit. Machetele tancuri sunt utile pentru cei care isi doresc sa aiba in miniature un tanc adevarat, dar care sa semene pana in cel mai mic detaliu cu cel adevarat.

Oricine reuseste o asemenea performanta este un adevarat profesionist si pasionat de machete. Acestea pot fi facute si cadou si nu se adreseaza doar adultilor, ci si copiilor. Cine nu si-ar dori o astfel de “jucarie” la colectie? Cu siguranta, oricine, deoarece acestea nu au varsta.

La noi, cele care au succes sunt machetele cartierelor rezidentiale sau machete ale viitoarelor case ale clientilor. Acestia isi doresc sa vada cum va arata viitoarea locuinta pana in cel mai mic detaliu. Chiar daca vorbim de ceva la scara mica, asta nu inseamna ca in realitate detaliile nu vor fi puse in practica de proiectant. Asta este si ideea: clientul sa vada vizual ceea ce viseaza demult: casa visurilor sau un nou apartament.

Cat costa o macheta

Pretul unei machete incepe de la 300 de euro, in cazul unei machete pentru o casa. In functie de complexitatea lucrarii – ansamblu rezidential, casa, avion sau tanc – creste si pretul machetei, mai ales daca vorbim de detalii ca parcuri, bancute, oameni in cazul unui complex rezindential.

Afacerea cu machete este una profitabila si a inceput sa aiba si la noi din ce in ce mai multi “adepti”. Oricine isi doreste sa vada si vizual locul unde va sta, iar acest lucru va cantari foarte mult in alegerea finala a clientului. O macheta se face dupa proiect si este de folos in timpul proiectarii pentru o mai buna intelegere a volumetriei. Nu foarte multe persoane farc machete tancuri, de aceea si pretul acestora este pe masura complexitatii lucrarii.

0 Shares