Cum alegem un dj botez

0 Shares
0
0
0

Dupa casatorie, nasterea unui copil este cel mai important si emotionant moment deopotriva. Cum botez nu exista fara petrecerea de dupa, aprintii incep inca inainte de aparitia copilului sa caute o sala pentru o mica petrecere la care sunt invitati prietenii apropiati si rudele.

Cand vine vorba de alegerea unui dj botez, multi parinti prefera sa mearga la sigur, adica pe recomandarile prietenilor. Un dj botez trebuie sa aiba un playlist bogat care sa cuprinda toate genurile muzicale pentru a intretine atmosfera pana dimineata.

Nici un invitat nu isi doreste sa stea mai mult pe scaun decat pe ringul de dans, asa ca alegerea celui care va intretine atmosfera trebuie sa fie foarte inspirata. Pretul unui dj botez ajunge la cateva mii de lei. Cum este de asteptat, la petrecerea de dupa crestinarea celui mic, vor fi prezenti si copii care cu siguranta nu vor prefera sa danseze pe muzica destinata celor mici.

Hiturile in voga ii atrag in egala masura atat pe cei mici cat si pe adulti pe ringul de dans. Pretul unui dj botez este in functie de ceea ce stie acesta sa faca si cum sa intretina atmosfera. Cu cat este mai priceput, cu atat numarul contractelor va fi in crestere. Un dj nu vine doar la nunti, botezuri, ci si la alte evenimente la care este chemat. Important este ca acesta sa aiba cate un playlist pentru fiecare eveniment in parte si sa stie cum sa-i faca pe invitati sa danseze pana la epuizare.

Sunetul, foarte important

Calitatea echipamentelor trebuie sa se ridice si ea la cele mai inalte standarde. Un sunet perfect face ca inimile si picioarele celor prezenti sa vibreze la cote ridicate. Pretul pe care un dj botez il cere este in functie de experienta cu care acesta se poate mandri, iar cele mai bune recomandari vin din partea clientilor cu care a lucrat.

De cele mai multe ori, indicat este sa mergeti pe mana prietenilor care va pot recomanda un dj botez priceput. Insa te poti interesa de un dj si folosindu-te de alte mijloace pe care tu le consideri potrivite in alegerea finala. Exista si pe acest segment o „batalie” a dj-ilor.

Avand in vedere ca pretul acestora este vizibil mai mic decat in cazul unei formatii, s-a dezvoltat o adevarata piata a acestora. Insa cei mai buni au pretul ceva mai ridicat decat media existenta pe piata. Muzica aleasa are rolul esential in distrarea invitatilor, dar si in intretinerea atmosferei unei petreceri, indiferent de natura ei.

Concluzia esentiala este una singura: oamenii doresc sa se distreze si sa se simta bine, iar muzica are rolul principal in aceasta ecuatie. Un dj botez cunoscut stie cu siguranta cerintele pietei pe care le satisface la cele mai inalte standarde de performanta.

0 Shares
You May Also Like