Cum se face cavitatia estetica si medicala?

Cum se face cavitatia estetica si medicala?

0 Shares
0
0
0

Reducerea grasimilor localizate este o problema ce tine de estetica si care afecteaza si barbatii dar si femeile. Stim cat este de complicat si de greu uneori si sa putem respecta un regim alimentar strict. Sunt si persoane care in cazurile extreme se gadesc sa apeleze si la operatii chirurgicale in scopul de a elimina grasimea.

Este un sistem de ultima generatie care va elimina grasimea in exces fara a fi necesar sa recurgem la bisturiu si fara a avea ajutorul unod diete stricte si aceasta este cavitatia. Procedura se realizeaza cu un aparat cavitatie profesional.

Cavitatia e o metoda de a emite ultrasunetele utilizata in mai multe scopuri, inclusiv cele din medicina estetica. Apare cavitatia in momentul in care lichidul va vi supul ultrasunetelor la o frecventa anume care variaza intre 20 kHz si 10 MHz.

Ultrasunetele sunt acele sunete ce nu pot sa fie auzite cu urechile umane si se propaga in conformitate cu logica de miscare pe care o au valurile. In cazul cavitatiei cu ultrasunete si in estetica sunt mai multe aparate care emit unde intre 1 si 3 MHz si in cazul acesta vom discuta de o penetrare de nivel mediu.

Sunt si aparate care au cavitatia cu ultrasunete cuprinsa intre 30 si 70 de kHz cu o putere mai mare de patrundere care sunt mult mai eficiente pentru straturile adipoase problematice.

Daca undele sonore traverseaza lichidele genereaza anumite valuri de expansiune si de compresie sau de presiune pozitiva si negativa. In momentul in care undele sonore sunt indeajuns de puternice pot sa determine si formarea rapida a unor bule de vapori in lichid care vor creste pana cand ajung la implozie.

Faptul ca aceasta e o tehnica deloc dureroasa incurajeaza mai multi oameni sa se supuna tipului acestuia de tratament care pare a fi singura cale de a nu provoca si inconveniente si disconfort pacientilor care opteaza pentru tehnica aceasta.

Tehnologiile de cavitatie in mare parte au cunoscut o mare evolutie in ultimii ani in asa fel incat acum se poate spune ca e un tratament fara riscuri. Printre altele  la cavitatia estetica se vor reduce si imprefectiunile precum pielea care are un aspect de coaja de portocala si celulita.

Grasimea va fi absorbira de sistemul limfatic si va fi eliminata prin metabolizare si pacientii nu isi vor da seama de lucrul acesta. In plus procedura are si proprietati diuretice si ajuta rinichii si circulatia sangelui si elimina toxinele cu ajutorul urinei.

Cavitatia nu este dureroasa si singurele efecte adverse sunt rare si la fel si senzatiile de amorteala pentru zonele tratate, senzatiile de caldura sau umflaturile usoare. Cavitatia nu se recomanda persoanelor care sufera de afectiuni ale ficatului si de dislipidemie.

Succesul cavitatiei tine in general de aparatele utilizate si de pregatirea celui care se ocupa de cosmetica. Din motivul acesta clinetilor li se recomanda o atentie deosebita mai ales in momentul in care li se propune sa faca si un tratament cu pret low cost.

In trecut, cavitatia se cunoaste si sub denumirea de ILCUS medica, o prescurtare pentru hidrolipoclasie.

0 Shares
You May Also Like