Cele mai bune instrumente pentru optimizare seo

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune instrumente pentru optimizare seoToti cei care detin afaceri in mediul online au devenit mai mult decat constienti de faptul ca procesul de optimizare seo este esential in acest domeniu. Prin urmare, toti cei care isi deschid o afacere care functioneaza in mediul online si doresc ca aceasta sa functioneze apeleaza la consultanti pentru a dispune de optimizare seo.

Ramanem in zona seo si discutam despre instrumentele pe care le ofera motorul de cautare Google.

Google ofera un instrument destul de popular numit Google Maps, un serviciu de cartografiere online similar cu binecunoscutul MapQuest. Google foloseste sursele hartilor de la companii precum NAVTEQ si TeleAtlas, precum si date prin satelit de la DigitalGlobe si MDA Federal, pentru a crea harti interactive. Putem folosi hartile Google pentru a vizualiza adresa unei locatii sau pentru a vedea traseul de conducere pentru o anumita destinatie.

Google Maps prezinta mai multe moduri de vizualizare. Modul de vizualizare map este o harta rutiera de baza, vederea din satelit suprapune o harta rutiera cu imagini din satelit ale regiunii, vederea de teren creeaza o harta topografica pe care este suprapusa o harta rutiera, iar modul de vizualizare trafic utilizeaza rosu, galben si verde pentru a indica drumurile aglomerate sau mai putin aglomerate din zona.

Modul de vizualizare street este disponibil in mai multe orase din Statele Unite. Selectarea acestui mod in locuri precum Orlando, Florida, ofera optiunea de a vizualiza fotografii realizate la nivelul strazii. Puteti naviga prin oras apasand pe sagetile din fotografii si va puteti schimba punctul de vizualizare cu 360 de grade.

Google Maps poate, de asemenea, sa integreze informatii de afaceri. Putem utiliza Google Maps ca pe un motor de cautare pentru a descoperi afaceri, astfel incat acest instrument ne va arata locatia biroului acestora.

Putem, de asemenea, sa cautam intreprinderi generale. Daca vrem sa mancam sushi in Bucuresti, putem scrie ”sushi, Bucuresti” si cu un clic pe butonul de Cautare, Google Maps va afisa o harta a orasului cu cele cateva restaurante de sushi etichetate.

Un alt produs asociat cu Google Maps este Google Earth, un glob digital interactiv. Acesta foloseste aceleasi imagini din satelit autorizate pentru Google Maps, insa trebuie mai intai sa descarcam aplicatia si sa o instalam in computer pentru a putea utiliza toate functiile acesteia.

Google Earth necesita conexiune la internet pentru a fi pe deplin functional, desi putem vizualiza in continuare locatii de pe glob chiar daca nu suntem conectati. O versiune web-based este, de asemenea, disponibila (puteti chiar sa o incorporam in site-ul nostru web).

Google Toolbar reprezinta un alt add-on folositor disponibil pentru utilizatorii browserelor Firefox si Internet Explorer. Bara de instrumente are butoane ce pot fi personalizate. Fiecare buton indeplineste o functie specifica, care poate include orice, de la vizualizarea unui PageRank pentru un site, la traducerea unui cuvant dintr-o limba in alta.

Google Desktop este o alta aplicatie pe care o putem descarca gratuit. Acest program permite sa cautam in computerul nostru asa cum facem cautari pe internet folosin motorul de cautare Google.

Putem alege, de asemenea, sa descarcam Google Gadgets, programe pentru computer care se integreaza perfect pe desktopul nostru. Fiecare gadget face ceva diferit. Acestea includ ceasuri, calendare, feed-uri de stiri si buletine meteo.

Pentru mai multe detalii legate de optimizarea seo accesati www.danbradu.com.

0 Shares
You May Also Like