Ce trebuie sa ai in vedere daca inchiriezi sau cumperi imobiliare in Unirii

0 Shares
0
0
0

Bucurestiul se numara printre orasele cel mai dezvoltate din tara, pe toate domeniile, asadar tot mai multe persoane aleg sa se mute aici.

Datorita faptului ca piata muncii este destul de mare, precum si cea a invatamantului, capitala tarii devine un oras potrivit pentru toate cerintele unui nou venit. Goana dupa apartamente incepe chiar cand te-ai hotarat sa vii aici.

Inchirierea unui apartament se poate face atat prin intermediul unei agentii imobiliare, cat si direct de la proprietar. In primul rand trebuie sa iti stabilesti bugetul pentru a stii exact de unde pornesti, apoi zona in care iti doresti sa locuiesti.

Daca este o zona cu expunere, cum ar fi cautarea de imobiliare Unirii, la fel va fi si pretul. Cel mai bine ar fi sa apelezi la o agentie imobiliara care iti va cauta locul potrivit pentru bugetul si cerintele tale.

Odata ce te-ai hotarat prin ce metoda vei inchiria apartamentul, trebuie sa ai in vedere cateva lucruri esentiale in incheierea tranzactiei. Indiferent de metoda, documenteaza-te inainte de a lua o decizie (citeste recenzii ce tin de agentie, cerceteaza zona in care se afla apartamentul si asa mai departe).

Daca ai ales sa inchiriezi un apartament prin intermediul unei agentii imobiliare, trebuie sa ai in vedere ca unele functioneaza pe baza contractului de vizionare. In acest contract este specificat comisionul agentului, adresa imobilului, precum si termenii de plata.

Garantia este si ea un aspect la care sa fii atent atunci cand te-ai hotarat asupra unui imobil. Aceasta face parte din contractul dintre chirias si proprietar. Vei primi o copie a contractului – document ce a ajuns si la ANAF – iar apoi imobilul va fi al tau.

Garantia poate creste sau scade in functie de zona, asadar daca iti doresti sa inchiriezi imobiliare in Unirii, fii pregatit sa platesti! Aceasta zona are o expunere foarte mare, ai o multime de beneficii pe care merita sa le ai aproape si sa platesti pentru asta.

Chiriasul are drepturi, precum si obligatii. Apartamentul pe care l-ai inchiriat trebuie sa fie predat in starea in care a fost primit, sa contribuie la plata cheltuielilor (lumina, incalzire, instalatii, s.a.m.d), dar si sa mentina apartamentul intr-o stare corespunzatoare.

In ceea ce priveste drepturile chiriasului, acesta beneficiaza de efectuarea reparatiilor mari ale apartamentului care vor fi facute strict de proprietar, mai putin cele de folosinta obisnuita.

Zonele cele mai cautate in Bucuresti sunt cele centrale, deci cu siguranta iti vei dori sa vezi imobiliare in Unirii, in Victoriei, dar si in zona Universitatii.

Dupa ce ai vizionat cateva apartamente care ti-au atras atentia, analizeaza si distanta catre mijloacele de transport in comun, magazine alimentare sau centre comerciale. Toate aceste aspecte iti vor fi prezentate desigur, de catre agentul imobiliar.

Apelarea la o agentie imobiliara pentru a alege imobiliare in Unirii, este cea mai buna solutie pentru un nou venit sau pentru cineva care vrea sa se mute din zona in care a locuit. Aceasta zona centrala iti ofera foarte multe beneficii de care te vei bucura pe tot parcursul sederii.

0 Shares
You May Also Like
Caminul de acasa

Caminul de acasa

Schimbi locul, schimbi norocul, spune o vorba din batrani. Ma gandesc de ceva vreme sa renunt la apartamentul…
Citeste