Caminul de acasa

Caminul de acasa

0 Shares
0
0
0

Schimbi locul, schimbi norocul, spune o vorba din batrani. Ma gandesc de ceva vreme sa renunt la apartamentul meu, in schimbul unei case. Am nevoie de mai mult spatiu si in aceeasi masura, am nevoie de mai multa liniste.

Am nevoie de o curte mare in care sa imi seman cu drag straturi de flori, sa imi plantez brazi pe care iarna sa ii imbrace zapada sclipind in curcubeu desenat de lumina lunii. Imi doresc zone bine definite, cu un living de dimensiuni mari, o bucatarie frumos decorata, biroul meu sa fie intim si mobilat corespunzator.

Mai am nevoie de o baie si doua dormitoare neaparat. Ar fi potrivit si un dressing pentru toate hainele mele preferate.
Simplitatea formelor sau a materialelor folosite si de asemenea paleta cromatica sunt de baza pentru fericirea caminului meu. In general imi dau un sentiment de unitate si evidentiaza calitatile inerente ale spatiului.

Oferta case de vanzare Cluj este una detaliata, iar de cateva zile am facut o lista cu case pentru vizionarea pe care mi-am programat-o in weekend. Orasul Cluj este intr-o continua expansiune, imbratiseaza noul atat in stilul social de viata al oamenilor, cat si al hobby-urilor. De asemenea, stilului architectural al constructiilor este unul placut, diversificat.

Oferta agentiei Eden Imobiliare aduce pe piata, acea locuinta pe care o ai in gand de mult timp, spatiul destinat libertatii tale si a lucrurilor frumoase pe care le doresti in viata ta, cuibul pentru acasa.

Clujul reprezinta un centru de atractie turistica. Orasul are o bogata activitate cultural-stiintifica, iar in plimbarile mele lungi, am admirat cu drag  monumentele istorice. Clujul are teatre si o Gradina Botanica deosebita, foarte bine ingrijita, un adevarat parc natural in toate anotimpurile anului.

Pacea personala are legatura cu modul in care ne traim viata, cu locul pe care il avem acasa si cu modul in care ne relaxam.Este important ca acasa sa te intorci mereu cu drag, sa stii ca iti poti incarca bateriile indiferent de ora si indiferent de cat de calda sau friguroasa este clima de afara. De oriunde ai fi, tot acasa revii. Fa-o cu dragoste!

0 Shares
You May Also Like