Trei motive pentru care sa cauti o cazare regim hotelier

0 Shares
0
0
0

Ai de mers la o intalnire de afaceri in Bucuresti sau in orice alt oras din tara si nu ti-ai facut rezervare la hotel. Ce optiuni ai in acest caz? Sa cauti rezervare la hotel este prea din scurt, iar suma pe care o dai pe o zi de cazare ar putea fi mult prea costisitoare pentru bugetul tau sau al companiei. Iar daca nu ai nicio ruda in orasul cu pricina, atunci apelarea la cazare regim hotelier poate fi o optiune. In ciuda denumirii, acest tip de cazare nu este oferita la hotel. Vorbim aici de locuinte personal, puse la dispozitia clientilor insa in regim hotelier, cu ziua.

Nu iti trebuie rezervari prealabile, adica nu cu doua saptamani inainte, asa cum se procedeaza la marile lanturi hoteliere. Poti sa vorbesti pentru o camera si cu o zi inainte sau chiar in ziua cazarii, iar acest lucru fara prea mare efort din partea ta. Acestea sunt insa doar cateva dintre avantajele pe care ti le ofera sistemul de cazare regim hotelier, fata de sistemul hotelurilor clasice.

Costuri mult reduse

Primul si cel mai important avantaj atunci cand vorbim de cazare regim hotelier este cel legat de costuri. Astfel, pretul pentru o zi de cazare intr-un astfel de apartament sau camera este cu mult redus fata de cel al unei nopti petrecute la hotel. Aceasta prin prisma faptului ca aici nu mai vorbim de cheltuieli exorbitante legate de intretinere, de personal specializat si intregul lant de servicii pe care il presupune un hotel.

Astfel, nu vei fi obligat sa platesti pentru serviciile de servirea mesei in camera sau al platii armatelor de menajere. De obicei, cel care se ocupa de aceasta afacere este chiar proprietarul, care isi poate permite, la un moment dat, sa plateasca pe cineva in acest scop. Din acest motiv, pretul pentru o noapte de cazare regim hotelier poate ajunge si sub jumatate din cel al unei camere de hotel.

Fara garantii si avansuri costisitoare depuse

Un alt avantaj de luat in calcul este cel legat de modul de rezervare al camerelor si de predare a acestora. Astfel, la cazare regim hotelier nu ti se cere intotdeauna vreo garantie sau un avans la plata camerelor. Vei plati inainte sau dupa cazare, iar plata de obicei se face integral.

Cheia se ia de la proprietar si se inmaneaza acestuia, cu recomandarea ca apartamentul sau camera sa fie predate in aceleasi conditii ca la primire. Aceasta nu inseamna ca nu se ocupa nimeni de curatenia si intretinerea curenta a apartamentelor oferite spre inchiriere. Dimpotriva, de obicei, acestea sunt oferite noilor chiriasi numai bune de instalat in ele. In fond, tot ceea ce iti doresti dupa o zi de mers cu masina ori de munca in deplasare, este un pat curat, un televizor si un dus fierbinte.

0 Shares
You May Also Like
Caminul de acasa

Caminul de acasa

Schimbi locul, schimbi norocul, spune o vorba din batrani. Ma gandesc de ceva vreme sa renunt la apartamentul…
Citeste