Piata imobiliara in Iasi

0 Shares
0
0
0

Piata imobiliara da, de cativa ani, semne de oboseala. Cum cererea este mare decat oferta si preturile sunt pe masura asteptarii clientilor. Cei care vand tin la pret foarte mult si cu greu sunt dispusi sa negocieze. Zeci de vile de vanzare Iasi isi asteapta cumparatorii care, de cele mai multe ori, intarzie sa apara.

Chiar daca vanzatorii au devenit constienti ca potentialii clienti nu sunt dispusi sa ofere sumele cerute de ei, acestia cu greu sunt dispusi sa negocieze pretul. Pretul unei vile variaza in functie de zona unde aceasta este construita, dar si de dotarile pe care le are.

Astfel, o vila in Iasi poate ajunge si la un milion de euro, dar acestea raman si ani de zile pe site-urile de profil la categoria „vanzari”. Acestea pot sla la vanzare si doi ani avand in vedere pretul si faptul ca isi gasesc cu mare greutate un cumparator. Sunt si persoane care prefera sa isi construiasca singuri o casa potrivita cu propriile nevoi decat sa dea un pumn de bani pe una gata construita.

Sunt si clienti care cauta vile situate in apropiere de oras pentru ca accesul sa se faca cu usurinta spre scoala sau serviciu. In cazul in care vila este sitiata langa un lac sau o padure, deja pretul devine foarte mare, avand in vedere confortul si linistea de care pot avea parte viitorii proprietari.

In special sunt cautate vile de vanzare Iasi la marginea orasului. Investitia in acest caz nu se compara ca cea in cazul in care vila este situata in centrul orasului. Vorbim de intimitate, liniste, lipsa poluari, avantaje pe care viitorii proprietari le cauta pentru confortul personal.

Avantajele de la vila

Multi stau in dubii cand vine vorba de a-si cumpara o vila. In timp ce unele persoane sunt de parere ca la bloc lucrurile sunt ceva mai simple decat la casa, altii prefera linistea. Dupa cum bine se stie, investitia intr-un apartament este simtitor mai mica decat in cazul unei vile. Aceasta trebuie intretinuta tot timpul, ceea ce impune si un buget pe masura. Inainte de a lua hotararea finala, puneti in balanta atat avantajele cat si dezavantajele traiului la bloc si la casa pentru a lua cea mai potrivita decizie.

Constructia unei case va poate lua foarte mult timp, in functie de bugetul pe care il aveti. Puteti insa iesi mai ieftin daca veti gasi o vila de vanzare Iasi care sa corespunda cerintelor si dorintelor voastre, dar si sumei pe care doriti sa o oferiti pentru achizitionarea unei case. Alegeti o zona linistita, dar pentru asta trebuie sa va inarmati cu rabdare. Chiar daca ofertele sunt mai putine, va aparea si cea potrivita pentru voi la momentul potrivit.

0 Shares
You May Also Like
Caminul de acasa

Caminul de acasa

Schimbi locul, schimbi norocul, spune o vorba din batrani. Ma gandesc de ceva vreme sa renunt la apartamentul…
Citeste