De ce sa iti decodezi telefonul?

De ce sa iti decodezi telefonul?

0 Shares
0
0
0

Cu totii ne dorim sa avem parte de cele mai frumoase si performante telefoane aparute pe piata, insa de multe ori nu ne permitem sa ne cumparam ceea ce ne dorim.

In acest caz fie ne cumparam un telefon pe abonament dar ar fi sanse mari sa fie blocat pe reteaua respectiva, sau putem sa cumparam un telefon second hand care de asemenea sa fie blocat pe o anumita retea, sau de ce nu, sa primim un telefon de la cineva drag din strainatate, care de asemenea ar fi blocat.

In aceste conditii cu siguranta nu ne ramane altceva de facut decat sa cautam un service gsm profesionist unde sa ne decodam telefonul.

Trebuie stiut faptul ca pentru orice model de telefon, exista doua metode de protectie, si anume prima metoda este aceea ca utilizatorul isi seteaza un cod de protectie pentru ca nimeni altcineva sa nu poata avea acces la telefon, astfel utilizatorul isi poate proteja datele personale din telefon. In cazul in care cineva introduce un cod gresit de mai multe ori telefonul poate sa fie blocat definitiv, iar atunci singura solutie de deblocare ar fi rescrierea software.

In cazul in care este introdus de mai multe ori un cod de retea, situatia telefonului poate sa fie critica pentru ca nu ar mai putea fi deblocat din retea niciodata.

Cu siguranta un service gsm profesionist nu ar trebui sa intampine probleme in deblocarea vreounui model de telefon mobil.

De exemplu, telefoanele mobile de cea mai noua generatie de la Nokia, si anume generatia SL3 se deblocheaza dupa ce telefonul este citit printr-un cablu de service, prin intermediul unei interfete speciae. Cand vine vorba de deblocarea de retea si decodarea telefoanelor Nokia, se vorbeste atat de decodarea telefoanelor clasice cu butoane, cat si de ultimele telefoane aparute.

In cazul Iphone-urilor situatia este putin mai complicata deoarece acestea sunt blocate in serverele Apple, insa pana la urma se vor decoda si ele. Este cunoscut faptul ca pentru telefoanele iPhone exista mai multe variante de deblocare, care insa difera in functie de versiunea si modelul telefonului.

In cazul telefoanelor Samsung iarasi nu sunt probleme, deoarece se poate decoda orice model de telefon, indiferent de reteaua pe care au fost blocate.

Acestea fiind spuse, se pot decoda toate tipurile de telefoane intr-un service gsm profestionist. In cazul in care vrei cele mai bune servicii pentru telefonul tau ar trebui sa cauti cele mai profesioniste astfel de service-uri de reparatii telefoane Bucuresti. Cu siguranta expertii de la un service iti vor depista problema telefonului in cel mai scurt timp, si vor gasi cea mai buna solutie pentru reparatia acestuia.

Se poate intampla si sa fii ghinionist iar decodarea sau reparatia telefonului tau sa coste destul de mult astfel incat sa fii nevoit sa iti cumperi un telefon nou.

Cu siguranta este foarte important sa stii dinainte de a apela la service, cati bani esti dispus sa cheltuiesti pentru reparatia sau decodatul telefonului, pentru ca dupa cum am spus, daca esti ghinionist iar acestea te costa mult, atunci ar fi mai bine sa iti indrepti atentia spre un telefon nou.

0 Shares
You May Also Like