Ce tehnici SEO exista?

Ce tehnici SEO exista?

0 Shares
0
0
0

De multe ori, cand cream un site, auzim despre “SEO”. Problema este ca majoritatea oamenilor care incep sa creeze un site nici macar nu stiu ce inseamna termenul “SEO”. Inainte de a va dori sa faceti un site aflati ce SEO este.  De asemenea, puteti invata foarte multe lucruri si de pe HowDoDesign.

“Optimizarea motorului de cautare, cunoscuta si sub numele de SEO (Search Engine Optimization), este un set de tehnici menite sa promoveze continutului uneia sau a tuturor paginilor ale unui site web de catre motoarele de cautare »

Scopul SEO este, prin urmare, de a imbunatati pozitionarea paginilor dvs. web pentru a le face sa apara in primele pagini ale motoarelor de cautare. Fiti constienti, insa, ca acest prim loc de pe un motor de autare nu este suficient pentru a va creste traficul de pe site. Titlul si descrierea paginii dvs. joaca un rol foarte important. Personal nu vizitez site-urile de pe prima pozitie daca titlul nu ma atrage.

Un punct foarte important: chiar daca Google este liderul motoarelor de cautare cu 90,8% din numarul total de cautari din Romania, nu trebuie sa uitati ca exista si alte motoare de cautare. Daca le neglijezi, s-ar putea sa pierzi sursa potentiala de trafic pe site.

CE SUNT TEHNICELE SEO-ului?

Tehnicile SEO sunt foarte multe si nu le putem descrie pe toate in acest. Exista multe carti, site-uri de instruire si forumuri de unde puteti invata ceva mai mult. Ce va pot spune deja este ca le puteti clasifica in trei categorii diferite atunci cand va optimizati site-ul  pentru motoarele de cautare: White Hat, Grey Hat si Black Hat

Culorile reprezinta gradul de apreciere al motoarelor de cautare fata de tehnicile pe care le folositi pentru SEO. Studiul acestor trei categorii este destul de lung.

TEHNIA SEO A ALBINEI

Consta in utilizarea tehnicilor care respecta recomandarile motoarelor de cautare. Aceste tehnici normale si, in special, legale, care va ajuta sa generati mai mult trafic pe site, sunt cele mai apreciate de motoarele de cautare.

TEHNICA SEO

Aceste tehnici se incadreaza in Grey Hat, deoarece, Google prefera ca webmasterii sa nu intervina pentru a schimba clasarea site-urilor prin adaugarea automata a legaturilor. De asemenea, Trackback, intre timp, este un sistem automatizat de link-uri (referinte) inter-bloguri.

Acest sistem, care este construit in WordPress,  gaseste automat linkul catre blogul dvs. Atentie, aici nu este cantitatea, ci calitatea care conteaza. Pozitiionarea  unui link catre site-ul dvs. dintr-un site mai bun si mai utilizat se numeste PageRank (PR). In cazul in care doriti sa trisati si sa ajungeti la prima pagina pentru cateva cuvinte cheie, este un lucru foarte usor!

Pur si simplu creati o campanie de anunturi folosind Google AdWords si site-ul dvs. va fi automat pe prima pagina pentru cuvintele cheie pe care le-ati ales. Cu toate acestea, va trebui sa platiti. Deci, aparitia site-ului dvs pe Google pentru a lega site-urile de partajare poate fi considerata  Grey Hat Seo.

De asemenea, se poate abuza de acest fapt, iar Link-urile firmelor de vanzare care apar peste tot reprezinta un bun exemplu al comportamentului represiv al lui Google impotriva SEO-ului Gray Hat. Aceasta tehnica a fost o metoda buna in trecut. Aceste lucruri au fost raportate de catre proprietarii a diverselor site-uri.

 

0 Shares
You May Also Like
Comert electronic de tip B2B

Comert electronic de tip B2B

Activitiea de e-commerce B2B face referire la tranzactiile comerciale online care au loc intre doua companii. Aceste tranzactii…
Citeste