Motive pentru care afacerea ta are nevoie de optimizare seo

Motive pentru care afacerea ta are nevoie de optimizare seo

0 Shares
0
0
0

In mod evident, in momentul in care esti antreprenor, te gandesti sa cauti cele mai eficiente strategii prin care iti poti ajuta firma sa aiba un numar foarte mare de clienti, pentru ca automat un numar mare de clienti inseamna o crestere semnificativa a veniturilor firmei.

Pentru asta, ar trebui sa incepi o campanie sanatoasa de promovare a afacerii tale, iar o astfel de campanie, cu siguranta doar in mediul online se va desfasura, mai ales acum, cand de mai mult timp, internetul a ajuns sa fie cea mai importanta sursa de informatie pentru fiecare dintre noi.

O modalitate eficienta prin care iti poti promova afacerea in mediul online, este reprezentata de optimziarea seo, care inseamna optimizare pentru motoarele de cautare.

Indiferent de faptul ca ai o afacere mica, precum un magazin alimentar, un cabinet stomatologic, sau ca ai o afacere foarte mare la nivel national, cum ar fi un magazin online de exemplu, ai nevoie de optimizare seo pentru a atrage un numar cat mai mare de clienti.

Indiferent de produsele pe care le vinzi, sau de serviciile pe care le prestezi, oamenii vor cauta pe internet produse si servicii pe care tu le pui la dispozitie, iar datorita unor trucuri optimizare seo efectuate de catre specialisti, site-ul tau va ajunge sa fie foarte cunoscut, iar astfel vei putea atrage si clienti noi.

Un prim motiv pe care trebuie sa il ai in vedere in momentul in care vrei sa apelezi la optimizarea seo, este acela ca traficul de cautare a anumitor produse, are sanse foarte mari de a se converti.

Ce inseamna mai exact acest lucru? Dintre toti cei care iti vor vizita site-ul pentru ca au cautat anumite produse vandute de catre firma ta, o foarte mare parte din ei, se pot transforma rapid in clienti ai firmei tale.

Un alt aspect foarte important, pe care trebuie sa il ai in vedere, este acela ca pozitionarea pe prima pagina cu rezultate in Google, iti va spori credibilitatea in fata oamenilor, iar acestia vor fi mai convinsi ca niciodata de faptul ca trebuie sa devina clienti ai firmei tale.

Pozitionarea pe prima pagina cu rezultate a motoarelor de cautare este foarte importanta, pentru ca s-a constatat faptul ca dintre cei care cauta anumite produse pe Google, sau pe alte motoare de cautare, aproape 91% dintre ei, cauta produsele doar pe prima pagina cu rezultate, si nici macar nu se uita pe urmatoarele pagini, in timp ce 50% dintre ei, nu trec mai jos de primele 3 pozitii de pe prima pagina.

Mai exact, in cazul in care site-ul tau nu se pozitioneaza pe prima pagina Google, sau nu se afla in primele 10 pozitii de pe prima pagina, are sanse mici sa fie vizitat.

Asadar, dupa cum se poate observa, in cazul in care iti doresti ca afacerea ta sa fie una de success, cu siguranta trebuie sa apelezi la ajutorul specialistilor in optimizarea seo, care iti vor pozitiona atat de bine site-ul pe prima pagina in Google, astfel incat numarul de clienti va creste rapid.

0 Shares
You May Also Like
Ce tehnici SEO exista?

Ce tehnici SEO exista?

De multe ori, cand cream un site, auzim despre “SEO”. Problema este ca majoritatea oamenilor care incep sa…
Citeste
Comert electronic de tip B2B

Comert electronic de tip B2B

Activitiea de e-commerce B2B face referire la tranzactiile comerciale online care au loc intre doua companii. Aceste tranzactii…
Citeste