Care sunt maiurile compactoare de calitate?

Care sunt maiurile compactoare de calitate?

0 Shares
0
0
0

Maiurile compactoare sunt utilaje foarte importante in constructii, mai ales cand este vorba de asfaltarea unor drumuri sau betonarea unor terenuri. Acestea au rolul de a tasa foarte bine pamantul, pregatindu-l pentru asfaltare.

Aceste maiuri compactoare sunt indispensabile in asemenea lucrari de constructie, de aceea magazinele specializate in comercializarea utilajelor pentru constructii au in oferta lor numeroase modele de maiuri compactoare. Dintre magazinele care comercializeaza utilaje pentru constructii se remarca Epinvest.ro.

Acesta ofera numeroase modele de maiuri compactoare de la producatori foarte cunoscuti cum ar fi: Wacker-Neuson Bisonte sau CST/berger. Dintre aceste maiuri compactoare se remarca maiul compactor cu motor in 4 timpi Bisonte MC80-H. Acesta are o motorizare Honda in 4 timpi, alimentarea fiind pe benzina.

Are sistem multiplu de filtrare al aerului cat si al combustibilului. Rezervorul pentru combustibil este din polietilena fiind anti-coroziune. De asemenea, beneficiaza de un cadru de protectie impotriva avarierii motorului. Maiurile compactoare oferite de Epinvest.ro reprezinta solutiile cele mai robuste existente pe piata.

Aceste modele de maiuri sunt concepute pentru a functiona in conditii foarte dure de lucru pe santiere, fiind utilizate pentru compactarea unor santuri, a unor soluri granulare si coezive. De asemenea, aceste maiuri compactoare sunt utilizate pentru compactarea in spatii inguste, pentru lucrari de reparatii, unde se solicita o productivitate extrem de ridicata.

De asemenea, maiurile se remarca printr-o fiabilitate ridicata si totodata printr-o foarte buna echilibrare, ceea ce le face foarte usor de manipulat. Adancimea de compactare este influentata decisiv de tipul solului.

Aceste maiuri compactoare au numeroase avantaje. In primul rand, constructia este robusta, aceste motoare fiind echipate cu motoare diesel sau pe benzina. In al doilea rand, rama laterala a motorului este metalica pentru protectia maxima la utilizarea in santuri. In al treilea rand controlul acceleratiei este ergonomic, iar pornirea este foarte usoara.

In al patrulea rand vibratiile sunt reduse la mana utilizatorului, iar performantele compactarii sunt ridicate. De asemenea, acesta este echipat cu un carlig de ridicare, avand totodata si o roata de transport care este integrata in cadrul de protectie pentru usurarea transportului. Talpa maiului este realizata din otel fiind rezistenta la abraziune pentru o durabilitate extrem de ridicata.

De asemenea, maiul compactor are un amortizor de cauciuc care are rolul de a reduce vibratiile extrem de mult. Aceste amortizoare de socuri din cauciuc sunt puternice si totodata bine pozitionate, iar zgomotul este foarte redus.

Toate aceste avantaje sunt importante in alegerea unui mai compactor. Cei mai multi utilizatori de maiuri compactoare sunt firme care se ocupa cu lucrari de reabilitare sau constructii de drumuri. Acesti utilizatori sunt interesati in acelasi timp si de pretul de achizitie al acestor maiuri compactoare de aceea cauta oferte cat mai avantajoase.

Unul dintre magazinele care comercializeaza aceste tipuri de utilaje pentru constructii este Epinvest.ro. Acesta ofera maiuri compactoare de foarte buna calitate la preturi cat mai avantajoase pentru clientii sai. Preturile pornesc de la circa 5000 de ron si pot ajunge pentru anumite modele profesionale si la circa 17.500 de ron. Magazinul ofera modele pentru toate categoriile de clienti.

0 Shares
You May Also Like