Valoarea continutului in SEO

0 Shares
0
0
0

Scrie ceva de valoare.

Acesta este de departe cel mai important dintre cele patru sfaturi ale noastre, pentru un SEO eficient. Internetul este atat de plin de junk-content, incat chiar trebuie sa scriem ceva de o valoare reala pentru ca acest continut sa iasa in evidenta pe Google.

Vrei optimizare seo Cluj pentru afacerea ta online? Viziteaza website-ul DanBradu.com!

Internetul este in primul rand un mijloc de comunicare a informatiilor. Cand ati facut cercetarea dvs. de cuvinte cheie, ati observat ca multe dintre cuvintele cheie in coada lunga, sunt de fapt intrebari – implicit sau explicit. Acestea sunt intrebarile reale pe care clientii dvs. tinta le scriu in Google, atunci cand cauta informatii. Ei vor cauta un serviciu local sau pentru informatii despre o problema.

Articolele dvs. va ofera o sansa de a raspunde la aceste intrebari intr-un mod care usureaza viata clientului dvs. Sunteti expertul in propriul domeniu de activitate, deci utilizati aceste cunostinte pentru a crea un continut valoros.

Articolele “Cum sa” sunt un loc minunat pentru a incepe, deoarece acestea ofera informatii utile si sunt usor de citit intr-o perioada scurta de timp. Luand unul dintre cuvintele cheie, cautati o modalitate de a-l transforma intr-un subiect interesant si relevant.

De exemplu, cuvantul cheie de marketing online pentru stomatologi ar putea fi folosit ca tema pentru oricare dintre urmatoarele articole:

  • Top 10 sfaturi online de marketing pentru stomatologi
  • Ghidul dvs. de marketing online pentru medicii stomatologi
  • 3 moduri de marketing online pentru dentisti (si cum puteti obtine rezultate mai bune)

Cunoasterea abordarii, nivelul de detaliere si subiectele potrivite va depinde de clientii pe care incercati sa ii atrageti. Acest lucru implica o cunoastere a pietei dvs. tinta si tipul de persoana care va va citi blogurile. Incercati sa vorbiti despre nevoile lor directe si sa le oferiti informatiile pe care le cauta.

De exemplu, continutul scris pentru un inginer va fi diferit de cel scris pentru un manager de achizitii. Ar trebui sa ia in considerare, de asemenea, in cazul in care procesul deciziei de achizitie este cititorul tinta.

Si aici, cuvintele cheie vor oferi un indiciu. Informatiile care cauta pur si simplu alte informatii sugereaza un cititor care este mai jos pe scara canalului de vanzari, decat cel care cauta in mod activ servicii sau produse. Folositi aceste cuvinte cheie ca exemple: “Idei de proiectare pentru dormitoarele pentru copii” – aceasta interogare de cautare este pur informativa. In articol, furnizati cateva sfaturi utile pe baza experientei dvs. si, in general, sugerati cum va poate ajuta un serviciu sau un produs.

De exemplu, sa luam expresia “Servicii de design interior in Wrexham” – Aceasta interogare sugereaza un cititor care este mult mai aproape de a lua o decizie de cumparare.

El cauta in mod activ afacerile intr-o zona de servicii si va fi deschis propunerilor de vanzari. Acest lucru nu inseamna ca ar trebui sa va lansati intr-o campanie agresiva de vanzari. In schimb, faceti continutul dvs. mult mai concentrat pe servicii, explicand USP-ul afacerii dvs. si motivele pentru care clientii aleg serviciul dvs.

0 Shares
You May Also Like
Ce tehnici SEO exista?

Ce tehnici SEO exista?

De multe ori, cand cream un site, auzim despre “SEO”. Problema este ca majoritatea oamenilor care incep sa…
Citeste
Comert electronic de tip B2B

Comert electronic de tip B2B

Activitiea de e-commerce B2B face referire la tranzactiile comerciale online care au loc intre doua companii. Aceste tranzactii…
Citeste