Ce probleme poate avea un autoturism BMW?

Ce probleme poate avea un autoturism BMW?

0 Shares
0
0
0

Masina personala este o necesitate pentru fiecare dintre noi, dar din fericire avem o multime de optiuni la dispozitie pentru a face alegerea potrivita.

Exista soferi care mereu si-au dorit sa detina un autoturism de la BMW. Se spune ca atunci cand conduci un autoturism BMW, simti o senzatie pe care nu ti-o ofera nici o ata masina, simti cu adevarat placerea de a conduce.

Cand conduci un autoturism de la BMW, te bucuri de tractiunea spate (de care foarte multi soferi se tem, mai ales iarna). Ei bine, masinile de la BMW nu au doar avantaje, ci au si dezavantaje, iar in continuare prezentam doar cateva dintre acestea.

AC nu se activeaza

Compresia masinii dvs. se poate porni cateva secunde, apoi se poate opri. O cauza comuna este functionarea defectuoasa a senzorului de temperatura ambientala. Daca senzorul citeste o temperatura foarte scazuta, compresorul se opreste automat. Daca observati ca aceasta problema persista, cu siguranta trebuie sa mergeti cu masina in service, pentru ca specialistii sa remedieze problema cat mai repede.

Scurgerea lichidului de racire

Acest lucru provine in cea mai mare parte dintr-un capac al radiatorului rupt sau liber. Problema se poate prezenta ca un fum alb provenit din evacuare sau scurgere vizibila a lichidului de racire in afara vehiculului.

Probleme electronice

Multi utilizatori s-au plans de problemele electronice ale masinilor BMW. Sistemul de cablare pare sa dezvolte erori constante, iar problemele cum ar fi CA nu sunt pornite si functionarea defectelor stergatoarelor.

Esecul etansarii bracketului alternatorului

Acest lucru este comun in BMW 4.4 V8. Defectele de etansare se datoreaza de obicei uzurii si pot provoca scurgeri semnificative de ulei peste tot in motor sau chiar in ansamblul alternatorului. Schimbarea sigiliului este solutia acestei probleme.

Probleme cu usile care nu se inchid

Proprietarii mai multor modele BMW diferite, in special SUV-ul de lux BMW X5, au raportat probleme cu manerele usilor. Manerul exterior al usii, atat de pe partea soferului, cat si a pasagerului vehiculului inca se ridica normal, dar nu se intampla nimic.

Din pacate, acest lucru va solicita proprietarului BMW sa inlocuiasca intregul mecanism de deschidere si inchidere a usii, care este amplasat in interiorul usii in sine. Nu este cea mai complicata lucrare de reparatii auto, dar necesita un fel de instrumente specializate pe care le gasiti doar la magazinele de reparatii auto.

Probleme cu turbina

Multi proprietari de BMW ajung in situatia de a cauta specialisti in reconditionari turbine Cluj Napoca pentru masinile pe care le detin, sau cauta chiar turbine second hand pentru a le inlocui pe cele defecte.

Turbinele autoturismelor (aici vorbim la general) se defecteaza din mai multe motive, insa ungerea neadecvata este una dintre ele. Apoi, daca in uleiul de motor patrunde mizerie, este lesne de inteles ca turbo va avea de suferit.

Indiferent ca discutam despre reconditionare turbo BMW sau reparatia turbinei defecte, costurile vor fi destul de mari pentru proprietarul masinii.

Probleme Cu Pompa De Combustibil

Posesorii unora dintre cele mai populare modele BMW au raportat probleme legate de pompa de combustibil de inalta presiune, care poate provoca o acceleratie slaba, balbaiala motorului la viteza mare sau chiar o defectiune a motorului.

Toate motoarele au doua pompe de combustibil, pompa de joasa presiune care scoate gazul din rezervor si pompa de inalta presiune care impinge carburantul in camera de ardere.

Daca pompa de combustibil de inalta presiune a BMW-ului dvs. are o performanta mai mica, singura solutie este sa o reparati, ceea ce nu este o reparatie ieftina daca masina nu are garantie.

Asadar, masinile BMW pot avea unele probleme destul de serioase, insa dintre toate cele mentionate in acest articol, cele mai mari batai de cap le vor avea cei care vor avea nevoie de reconditionare turbo sau inlocuire turbo defect.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like