Ce este generatorul de hidrogen?

0 Shares
0
0
0

Peste 500 de studii arata ca hidrogenul molecular diatomic – sau H2 – aduce un beneficiu terapeutic  in fiecare organ al corpului uman. Hidrogenul molecular afecteaza in mod pozitiv peste 150 de conditii de sanatate sau tipuri de boala.

Alaturi de ionizatorul de apa, care este deja consacrat si cunoscut de  zeci de ani deja, acest generator hidrogen incepe sa devina din ce in ce mai cunoscut si folosit in ultimii ani.

Generatorul de apa hidrogenata  imbogateste apa cu hidrogen conferind astfel apei un efect antioxidant.

Ce este un generator de hidrogen?

Un generator de hidrogen este un aparat care produce apa cu hidrogen molecular dizolvat.

Daca ar fi sa il denumim mai exact, i-am spune generator de apa cu hidrogen dizolvat, dar pentru usurinta ii vom spune, mai scurt, generator de hidrogen.

Hidrogenul un element vital, este prezent in corpul uman indeplinind numeroase functii precum neutralizarea radicalilor liberi, raspunzatori pentru imbatranirea organismului si a peste 90% din boli  Acesta previne degradarea celulelor, are un efect antiinflamator, protejeaza ADN-ul si impiedica dezvoltarea anormala a celulelor.

De ce trebuie consumata apa cu hidrogen?

Se recomanda folosirea generatorului de apa hidrogenata  cu o apa curata din surse cunoscute .

Apa hidrogenata este cel mai bun antioxidant existent la momentul actual, iar consumul a cateva pahare pe zi de apa ionizata cu hidrogen asigura imbunatatirea functionarii organismului.

Este recomandat ca apa hidrogenata produsa cu ajutorul acestui aparat sa fie consumata in ziua prepararii, deoarece continutul de hidrogen scade treptat.

De asemenea este indicat sa consumi cel putin 3 pahare de apa cu hidrogen pe zi pentru a resimti efectele benfice ale acesteia.

Generatorul de apa imbogatit cu hidrogen transforma apa obisnuita in apa antioxidanta, astfel incat neutralizeaza radicalii liberi si reduce nivelul de oxidare.

Radicalii liberi sunt molecule instabile daunatoare organismul, iar apa bogata in hidrogen are un efect extrem de bun asupra eliminarii radicalilor liberi din organism.

Care sunt beneficiile apei cu hidrogen?

Iata cateva din beneficiile consumului de apa hidrogenata :

– Incetineste imbatranirea

– Intareste sistemul imunitar

– Scade nivelul colesterolului

– Imbunatateste circulatia sangelui

– Regleaza tensiunea arteriala

– Normalizeaza nivelul zaharului din sange si imbunatateste starea de sanatate a diabeticilor

– Echilibreaza nivelurile ridicate de trigliceride

– Scade timpul de recuperare dupa interventii chirurgicale sau boli

– Reduce efectele negative ale radioterapiei la pacientii cu cancer

– Reduce inflamatia

– Creste energia

– Imbunatateste claritatea mentala si atentia

– Imbunatateste metabolismul

– Imbunatateste productia de colagen in celule

– Imbunatateste starea si calitatea pielii

– Atenueaza durerile musculare si articulare

– Creste performantele sportive

– Ajuta la mentinerea unei bune activitati a intestinelor

Care este diferenta intre generatorul de hidrogen si ionizatorul de apa?

Generatoarele de hidrogen sunt unul dintre modurile in care se poate obtine hidrogen dizolvat in apa, asa cum sunt si ionizatoarele de apa. Exista asemanari si diferente intre generatoarele de hidrogen si ionizatoarele de apa si le vom discuta in continuare.

Asemanarea dintre generatoarele de hidrogen si ionizatoarele de apa am aratat-o deja: ambele fac electroliza apei, si in acest proces apare o cantitate de hidrogen in apa.

Deosebirea dintre generatoarele de hidrogen si ionizatoarele de apa este ca generatoarele de hidrogen nu schimba pH-ul apei. Generatorul de hidrogen produce apa ionizata si incarcata cu hidrogen molecular, dar nu produce apa alcalina.

0 Shares
You May Also Like