Cat de importanta este forma fetei in alegerea cerceilor?

Cat de importanta este forma fetei in alegerea cerceilor?

0 Shares
0
0
0

Fiecare femeie iubeste bijuteriile, insa atunci cand vine vorba despre cercei, femeile sunt mereu tentate sa isi completeze tinuta cu cercei. Acestia pot fi alesi in functie de diferite criterii importante, cum ar fi forma fetei de exemplu.

Atunci cand sunt alesi cu intelepciune, cerceii iti pot imbunatati cele mai bune caracteristici, precum si sa adauge culoare si personalitate unei tinute. E mai mult sa alegeti cerceii decat sa alegeti o pereche care va atrage atentia. Iata cum sa alegeti cercei care sa va flateze fata, parul si personalitatea:

Alege cercei in functie de forma fetei tale

Cel mai simplu mod de a alege stilul tau perfect este sa te uiti la forma fetei tale. Ar trebui sa incerci sa alegi cercei care sunt opusi caracteristicilor fetei, astfel ca ai putea incepe sa cauti cercei eleganti de seara.

Forma ovala

Fata se ingusteaza de la obraji pana la barbie, creand forma ovala. Femeile cu fete in forma ovala pot purta aproape fiecare stil de cercei. Cred ca unul dintre cele mai atragatoare aspecte pentru cei cu fata in forma ovala sunt cerceii de tip oval.

Forma rotunda

Formele rotunde sunt exact asa cum suna: punctul cel mai larg este de-a lungul pometilor, ingustand unele pe frunte si linia maxilarului. Femeile cu fete rotunde arata cel mai bine in stiluri unghiulare lungi.

Forma de individ

Fetele in forma de inima prezinta o frunte mai lata decat obrajii. Obrajii se incontinuu in jos pana la barbie. Cerceii cu linii alungite si curbe vor fi cel mai flatant pentru fetele in forma de inima.

Fata patrata

Fetele in forma de patrat nu se ingusteaza prea mult de la pomet la frunte si nici de la pomet la linia maxilarului. Cerceii alungiti, incurcati si cu cercei sunt cel mai magulitor pentru fetele in forma de patrat. Cerceii cu modele rotunjite vor inmuia pometii si linia maxilarului. Cerceii mari cu cercei care se periaza sau se extind sub linia maxilarului, ca aceste cercuri uimitoare de diamante sunt aspectul meu preferat pentru aceasta forma a fetei.

Fata ingusta

Fetele inguste (sau in forma dreptunghiulara) au aceeasi forma generala ca fata patrata, dar sunt mai alungite. Cerceii lungi au tendinta de a minimiza lungimea fetelor foarte inguste. Va recomandam cercei de balans cu curbele alungite ca aceste tripluri de lacrimi care vor accentua pometii si vor adauga moliciune.

Nu sunteti sigur de forma fetei dvs. sau doriti o pereche de cercei pentru toate ocaziile? Stifturile cu diamante sunt pentru dvs. cea mai buna solutie. Stralucirea cerceilor cu diamante ii fac un bun care sare ochi instantaneu. Acestia te vor purta de la imbracaminte casual la sfarsit de saptamana la evenimentul tau neagra de cravata neagra.

Alege cercei pe baza personalitatii tale

Cerceii ar trebui sa fie distractivi si sa faca o declaratie despre cine sunteti. De ce sa nu experimentati putin si sa vedeti ce modele de cercei functioneaza mai bine pentru dvs. Cerceii pot fi un mod distractiv si magulitor de a-ti imbunatati garderoba, precum si aspectul.

0 Shares
You May Also Like