Trei lucruri de baza de luat in considerare inainte de cumpararea mobilei de bucatarie

0 Shares
0
0
0

http://st.houzz.com/fimgs/8ad1928d0ed6a9f2_7681-w660-h437-b0-p0--traditional-kitchen.jpgInainte sa cumperi orice fel de mobila trebuie sa nu te grabesti – sa iti faci un plan si sa te tii de el. De ce? Pentru ca investitia este de obicei costisitoare si vrei ca acele articole pe care le cumperi sa te tina mult si bine.

Acelasi principiu se aplica si in cazul mobilei de bucatarie: daca vrei sa iti cumperi scaune de bucatarie, masa sau dulapuri – trebuie sa cercetezi bine piata ca sa gasesti articolele care sa isi merite banii.

Trei lucruri de baza

Atunci cand cauti mobilier de bucatarie, fie ca e vorba de scaune, masa sau dulapuri, trebuie sa tii cont de trei lucruri. Urmand aceste principii, vei ajunge sa cumperi mobilierul de care ai nevoie:[adsenseyu1]

1. Buget – inainte sa mergi la cumparaturi stabileste-ti un buget maxim si realist, cat iti permiti sa cheltui pe mobilierul de bucatarie. Acea suma te va tine concentrat pe articolele pe care ti le permiti si astfel nu vei pierde timpul cautand pe rafturile cu mobilier mult prea scump pentru bugetul tau. O recomandare: in Timisoara sunt scaune de bucatarie la preturi foarte bune, iar articolele sunt stilate si rezistente.

2. Spatiu – masoara bine spatiul intreg al bucatariei si locurile unde vrei sa amplasezi articolele de mobilier. Nu vrei sa cumperi o masa prea mare, sau un dulap care sa te incomodeze din cauza dimensiunilor sale. De asemenea, trebuie sa calculezi si dimensiunea mesei in raport cu scaunele, pentru ca statul la masa sa nu fie incomod.

3. Stil – bineinteles ca trebuie ca mobilierul de bucatarie sa aiba si un stil potrivit cu restul casei, sau cel putin cu peretii si draperiile din bucatarie. Gandeste-te bine: vrei ceva modern si contemporan, sau optezi pentru clasic si traditional? Orice ai alege va arata bine daca se va potrivi cu restul casei.

[adsenseyu1]

Daca vei tine cont de aceste trei principii de baza in alegerea mobilierului de bucatarie vei ajunge sa faci cumparaturile intr-un timp mult mai scurt. Incearca!

Selgros Timisoara
Produse alimentare si nealimentare
Calea Aradului nr. 64 Timisoara,
300291 , RO
Tel: 0256 279 000
Fax 0256 279 199

0 Shares
You May Also Like