Tipuri de automatizari pentru portile batante

0 Shares
0
0
0

Tipuri de automatizari pentru portile batante
Pentru portile batante sunt mai multe tipuri si modele de automatizari si fiecare prezinta propriile avantaje si dezavantaje.

De aceea, noi va recomandam sa alegeti exact modelul de automatizari care sa se si potriveasca tuturor necesaitatilor dumneavoastra si care sa se si incadreze in bugetul alocat. Pentru a intelege exact cum functioneaza fiecare sistem de automatizare si care sunt avantejele fiecaruia, mai multe informatii puteti gasi pe Gunther Tore.

Mai jos va vom prezenta cateva dintre cele mai utilizate sisteme pentru automatizarea portilor batante. Phobos S este un sistem de automatizare electromecanic care are un brat fix si care poate fi utilizat pentru portile cu doua canate. Este utilizat in general pentru canatele care au lungimi de maxim 2 metri si o greutate de maxim 250 de kg.[adsenseyu1]

Acest tip de automatizare este prevazut cu unitati de comanda care includ si un sistem performant prin care se reduce viteza. De asemenea, sistemul are si un mecanism foarte nou care functioneaza pe baza fotocelulelor pentru a identifica obstacolele si are rolul de a proteja utilizatorii si de a preveni defectiunile.

Sistemul de blocare mecanica este destinat sa asigure protectia locuintei iar sistemul de eliberare cu o cheie triunghiulara, transmitatorul cu doua canale contribuie la o mai buna realizare a functiilor automatizarii.

Phobos L este tot un sistem electromecanic asemanator cu cel de mai sus care este folositor pentru porti cu doua canate. Este cel mai performant sistem de automatizare pentru porti cu dimensiuni mari.

Actionarea acestor porti se va face cu o unitate de comanda care va include un sistem de prindere pe poarta pentru o fixare foarte sigura, un mecanism prin care se vor detecta miscarile si obstacolele bazat ca si in cazul anterior pe fotocelule, un sistem pentru blocarea mecanica ce sporeste siguranta incintei, un sistem simplu de eliberare asemanator cu cel al modelului anterior, un sistem pentru semnalizari luminoase dotat cu antena pentru ca utilizatorii sa fie atentionati prompt si un cip pentru control care are si un receptor incorporat destinat unui control mai bun pentru automatizare.

[adsenseyu1]

Virgo este un sistem cu brat articulat si cu ajutorul sau pot fi actionate de la distanta portile batante care au doua canate. Pentru acest tip de sistem automatizat dimensiunile maxime pe care le pot avea canatele sunt lungimea de maxim 2 metri pentru fiecare canat si o greutate de maxim 200 de kilograme .

In legatura cu unitatea prin care se va realiza comanda putem mentiona ca aceasta este prevazuta cu un operator electromecanic care ofera o posibilitate de deschidere de pana la 120 de grade, si prin urmare are potentialul de a acoperi toate nevoile ce pot sa apara.

Exista si un comutator electric care are rol de asistenta, un sistem de incetinre si amortizare a vitezei care permite accesul extrem de usor in orice context. Poarta va avea si un sistem de blocare mecanica ce are rolul de a spori siguranta incintei. Sistemul de eliberare este simplu cu cheie triunghiulara sau levier. Poarta va avea si un cip cu receptor inclus pentru siguranta prevazut cu setari rapide si un transmitator care are doua canale destinat setarilor performante.

0 Shares
You May Also Like