Stailer – pentru femeile si barbatii ce iubesc rasfatul la salon

0 Shares
0
0
0

Tratamentele corporale ce ți le faci acasă nu se compară cu cele realizate de mâinile profi ale stiliștilor. Coafurile nu rezistă și nu arată la fel, hidratarea pielii, părului nu sunt făcute la fel de în profunzime, iar mani/pedi frumoase sunt greu de obținut fără ajutorul unui tehnician de unghii.

Când mergi la salon și pur și simplu te lași pe mâna altora, știind că ieși fresh de acolo, relaxat și gata de a înfrunta o nouă săptămână, sentimentul este minunat. Dar ca să obții o programare în domeniul hair & beauty e ca și cum ai fi în “The Hunger Games”. E pe baza primul venit primul servit, nimeni nu e buricul pământului, you snooze you lose. Dar cu Stailer ți se deschid orizonturile către toate saloanele de care încă nu știai din orașul tău, care te pot primi oricând vrei tu.

Fii primul dintre prietenii tăi care se laudă că a trecut pe Stailer

Procesul de realizare a unei programări la salon este obositoare și frustrantă pentru majoritatea. Să zicem că știi și tu de 2 stiliști, iar la ei dacă nu ai sunat cu zile înainte nici n-are rost să te complici dacă vrei o programare în câteva ore.

Apoi încerci cu disperare accesând Google deschizând vreo 5 taburi, suni la fiecare salon în parte ce ți-a făcut cu ochiul, însă și aici e dead end. Acum, există o soluție mult mai simplă și anume Stailer.ro. Această platformă înglobează cam toate serviciile din sfera hair & beauty. Aici sunt înscrise saloane profi din Iași, Timișoara, Oradea, Cluj și București, însă se vor alătura și alte orașe cât de curând.

Stailer este util atât când ai urgențe ale look-ului, dar și în zile banale când îți vine ție cheful să ai parte de un masaj relaxant sau o manichiură. Poate fi utilizat atât de femei, cât și de bărbații cărora le place să arate bine. Chiar și aceștia au nevoie de unghii curate, cuticule îngrijite și tratamente ale patului unghial care să le ofere rezistență, hidratare și strălucire unghiilor. Astfel, cei care își doresc o listă cu saloane de manichiura barbati in Bucuresti de exemplu, pot găsi cu doar câteva click-uri disponibilitățile cu Stailer.

Ce alte avantaje mai are Stailer

Stailer este complet gratuit, facil și util. Nu ai nevoie de un cont musai ca să faci o programare rapidă, însă totuși optează pentru crearea unuia dacă vrei să ai o experiență optimizată și să te bucuri de tot ce îți poate oferi. Contul te ajută să vizualizezi saloanele pe care le-ai frecventat, devenind ca agenda ta personală de programări și chiar îți poți seta și remindere, pentru că uneori știi și tu că neuronii tăi o mai iau la plimbare și uiți lucruri.

Fiecare salon în parte dispune de fotografii before & after ale lucrărilor realizate, ale salonului, informații utile precum prețul, locația Google Maps și durata efectuării unui serviciu. Astfel, fiecare client poate să facă alegerea ce se pliază cel mai bine în criteriile sale.

Intră pe www.stailer.ro să descoperi această inovație a programărilor la salon și garantat nu te vei mai uita înapoi. Pentru alte informații scrie echipei la support@stailer.ro

0 Shares
You May Also Like