Scaunul de birou – caracteristici pe care trebuie sa le aiba!

0 Shares
0
0
0

Scaunul de birou - caracteristici pe care trebuie sa le aiba!Scaunul de birou nu este la fel ca orice scaun; spun asta deoarece pe un scaun de birou stam asezati mai mult timp. Fie ca ne trebuie un scaun de birou acasa, pentru biroul unde isi fac copiii temele, sau la serviciu in spatiu de munca, acesta trebui sa fie deosebit de confortabil – si nu numai!

Acum pretul scaunelor de birou a ajuns sa fie foarte accesibil, pentru oricine. De exemplu, in Oradea gasesti scaune de birou la Selgros incepand de la pretul de 90 de lei. Cu toate acestea, trebuie sa tii cont de cateva caracteristici ale acestora inainte sa le cumperi!

Caracteristici pe care un scaun de birou trebuie sa le aiba:

[adsenseyu1]

–    sa fie directorial; adica sa stea pe roti si sa permita mobilitatea celui care sta asezat. Aceste scaune sunt mai usor de mutat si permit mai multa flexibilitate in munca la birou.
–    sa fie ajustabil pe inaltime; un scaun care se poate inalta cativa centimetri este un mare avantaj, deoarece astfel poate fi folosit de mai multe persoane de diverse inaltimi si de asemenea poate fi folosit la mese de inaltimi variate.
–    sa aiba cotiere unde sa iti poti relaxa bratele.
–    sa fie realizat dintr-un material rezistent, dar nu prea greu
–    sa aiba un spatar tapitat si confortabil, care sa respecte anatomia corpului uman si sa iti tina drept spatele.
–    sa aiba o culoare si un stil in ton cu restul camerei unde va fi situat.
–    mecanismul de balans este o functie care va mari confortul pe care il vei resimti daca stai asezat mult timp pe scaunul de la birou.

[adsenseyu1]

Acum da o fuga pana la Selgros si cauta un scaun de birou pe placul tau – nu uita sa tii cont de toate lucrurile mentionate mai sus.

Selgros Oradea
Produse alimentare si nealimentare
Str. Ogorului nr. 65B Oradea , RO
Tel: 0259 405 000
Fax 0259 405 199

0 Shares
You May Also Like