Principalele forme de a proteja salteaua pe care o cumperi

Principalele forme de a proteja salteaua pe care o cumperi

0 Shares
0
0
0

O saltea este importanta prin confortul pe care ti-l ofera in timpul noptii. Daca ai un somn linistit si relaxant poti avea o stare de bine intreaga zi. De aceea este bine sa alegi salteaua care sa se potriveasca perfect cu nevoile tale.

Poti dori o saltea Somnart Optimax Ortopedic inaltime 18cm 160×200 cm daca ai nevoie de un suport bun pentru coloana vertebrala si ai nevoie de o fermitate medie. Aceasta saltea este ideala pentru sustinerea intregului corp in timpul somnului si pentru faptul ca are doua fete.

Ea isi va pastra mult timp aspectul frumos si functionalitatea si datorita posibilitatii de a detasa husa si de a o spala la 40 de grade Celsius. Alege aceasta husa pentru oricare membru al familiei tale pentru a avea un somn de calitate.

SomnArt.ro iti ofera multiple optiuni pentru a avea saltele specifice nevoilor tale. Aici gasesti si accesorii precum pernele hipoalergenice sau pilotele cu pene naturale de gasca. Iata care sunt principalele forme de a proteja salteaua pe care o cumperi:

  1. Salteaua poate avea o husa detasabila care poate sa fie spalata si schimbata

Salteaua ta poate sa fie construita cu o husa detasabila, care se poate scoate si se poate spala la o anumita temperatura. Astfel, vei avea intotdeauna o saltea curata si vei putea indeparta microbii si acarienii de oricate ori doresti. In functie de materialele folosite, vei avea nevoie de o intretinere corespunzatoare, conform cu eticheta.

  1. Salteaua ta poate uneori sa aiba doua fete si o poti intoarce periodic pentru a o proteja

Daca salteaua are doua fete, atunci vei putea sa o intorci periodic pentru a o proteja si a mentine durata de viata mai mare. Poti sa faci acest lucru o data pe saptamana, sau conform indicatiilor producatorului.

  1. Salteaua trebuie sa fie aerisita des

Un alt mod de a intretine corect salteaua pe care ai cumparat-o, este chiar aerisirea acesteia. Vei putea lasa ventilatia sa functioneze in favoarea ta si te vei bucura de o saltea cuarata si in buna forma. Atunci cand aerisesti, poti scoate si praful acumulat. Vei putea indeparta si umezeala existenta daca ai posibilitatea de a aerisi mai mult timp.

  1. Salteaua poate sa fie curatata cu aspiratorul pentru a o avea in cea mai buna forma intotdeauna

Atunci cand vrei sa indepartezi praful si alte mici particule, poti sa folosesti aspiratorul. Daca urmaresti cu atentie indicatiile pe care le primesti de la producator, vei putea actiona astfel incat sa prelungesti durata de viata a saltelei tale. SomnArt iti oferta informatii pentru fiecare produs in parte, pentru ca tu sa poti lua cele mai bune decizii.

  1. Salteaua se mentine intotdeauna fara umezeala

O saltea nu trebuie sa acumuleze umezeala pentru a putea sa isi mentina proprietatile. Astfel, daca simti ca salteaua ta a suferit in urma transpiratiei normale din timpul noptii sau datorita altor factori, poti sa o usuci si sa o aerisesti pana cand umezeala dispare in totalitate.

0 Shares
You May Also Like