Piese auto Chrysler care iti pot crea probleme

Piese auto Chrysler care iti pot crea probleme

0 Shares
0
0
0

Chrysler este o marca de automobile care s-a remarcat prin anumite modele foarte reusite, cum ar fi Dodge Magnum sau Chrysler 300, iar daca ai un bolid de la aceasta marca, e bine sa fii pregatit cel putin din punct de vedere mental daca nu si material in legatura cu posibilele probleme sau cele mai comune probleme sa zicem asa la aceasta marca de masini. Atunci cand apar astfel de probleme, nevoia de piese auto pentru Chrysler e posibil sa te ia pe nepregatite.

Motorul poate sa cedeze

Aceasta problema a fost semnalata mai ales la modelele mai noi, iar asta se intampla in general din cauza scaunelor de supape care apasa pe capetele cilindrilor. Se pare ca de vina ar fi materialul din care sunt facute aceste piese auto de Chrysler, care isi pot modifica forma si ajung sa se atinga cu pistoanele, dupa care pot fi imprastiate in bucati. Este o consecinta dezastroasa asupra functionarii motorului.

Transmisia automata defecta

Transmisia automata care cedeaza la unele masini Chrysler mai vechi este o problema cunoscuta. De ce se strica aceasta transmisie? Cauzele se pare ca sunt de natura electrica, iar cele mai afectate modele sunt cele produse intre anii 1995 si 1998.

Alte probleme de natura electrica

Anumite modele au probleme serioase pe partea electrica. Asta se intampla pentru ca la unele modele se folosesc sisteme de relee integrate pentru a asigura alimentarea a o multime de circuite, iar cand aceste sisteme cedeaza, o serie de functii importante sunt anulate toate deodata, pentru ca isi pierd alimentarea cu energie electrica. Asta poate inseamna ca, pe langa ca nu iti mai merge claxonul sau orice alta functie din bord, masina se va opri si va refuza sa porneasca.

Din cauza problemelor, mai multe modele au fost rechemate in service. Daca ai o masina Chrysler si apar probleme, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa cumperi pieste auto pentru Chrysler specifice modelului pe care il conduci. E mai usor si mai convenabil sa cumperi piese auto online si le gasesti mai usor si mai rapid. Cumpara din magazinul online egarajul.ro.

0 Shares
You May Also Like

Totul despre diagnoza auto

Pentru cei care nu stiu, diagnoza auto reprezinta totalitatea operatiilor ce constau in verificari si masurari, care sunt…
Citeste