Filtru apa 1`` cu purjare, curatirea filtrelor in timp real

Filtru apa 1“ cu purjare, curatirea filtrelor in timp real

0 Shares
0
0
0

Tehnologiile moderne isi fac simtita prezenta in toate aspectele vietii, de la comunicare pana la sanatate sau confort.

Automatizarea merge de la poarta casei, tasta de apelare rapida a telefonului, pana la centralele termice care pornesc programate de la distanta sau filtru apa 1 cu purjare care incepe procesul de autocuratare la sesizarea diferentei de presiune intre intrare si iesire, fara sa mai fie nevoie de interventia omului.

Cum functioneaza un filtru apa 1“ cu purjare?

Filtrele de apa cu purjare au aparut ca o necesitate pentru viata agitata si lipsa timpului de a face manual anumite treburi gospodaresti. Verificarea, curatarea si schimbarea filtrelor de apa ar trebui facuta periodic pentru orice tip de instalatie, fie ca este casnica sau de amploare. Insa, acest lucru nu se intampla, de aceea, montarea unui filtru apa 1 tol cu purjare este cel mai bun pas.

Acest tip de filtru permite ca autocuratarea sa se faca automat atunci cand apare diferenta de presiune dintre cele doua manometre. Acestea sunt montate la intrarea si iesirea din filtru, astfel putandu-se descoperi in timp real infundarea filtrului.

Daca presiunea de intrare este mai mare decat presiunea de iesire, filtru apa 1tol cu purjare incepe sa deschida robinetul pentru curatirea filtrului.

Cata vreme presiunea de intrare este egala cu cea de iesire, inseamna ca filtrul este curat si fluxul de apa nu este obturat de nimic.

Ce caracteristici tehnice are un filtru apa 1“ cu purjare?

Unul dintre cele mai bune filtre de apa cu purjare de pe piata este EcoFlow Maxi, filtru apa 1tol cu purjare si autocuratire.

Debitul este de 25 de litri pe minut, la o temperatura maxima a apei de 45 de grade Celsius si o presiune maxima de 8 bari iar filtrul este de alama cu sita din inox de 100 de microni. Dimensiunile de intrare si iesire pot sa fie de 1tol exterior cu filet de 3/4 la interior precum si 3/ 4 la exterior cu un tol la interior.

Folosirea unui filtru apa 1tol cu purjare este o optiune perfecta atat pentru apa de consum cat si pentru protejarea pe timp indelungat a electrocasnicelor. Montarea de filtre pe instalatia de apa permite consumatorilor racordati (masini de spalat rufe, masini de spalat vase, aparate de cafea, boilere, centrale termice etc) sa se alimenteze cu apa de calitate, fara impuritati care sa le blocheze buna functionare.

De asemenea, durata de viata a acestor electrocasnice este mult mai mare si fiabilitatea mult crescuta datorita montarii unor filtre de apa cu purjare automata.

Dincolo de beneficiile pe care le are asupra electrocasnicelor, cel mai important aspect este cel al folosirii de catre om, care beneficiaza astfel de o calitate a apei net superioara celei nefiltrate. Fie ca este folosita pentru spalat, gatit sau baut, calitatea apei a devenit o problema, drept urmare, instalarea unui filtru este o necesitate.

Folosind un filtru cu purjare, care evacueaza reziduurile automat in momentul depunerii lor pe sita, calitatea apei precum si debitul acesteia raman constante, fara fluctuatiile care apar pana la schimbarea sau curatarea unui filtru obisnuit.

0 Shares
You May Also Like