Oferta detartraj și fluorizare – alegerea corectă pentru un zâmbet de milioane

Oferta detartraj și fluorizare – alegerea corectă pentru un zâmbet de milioane

0 Shares
0
0
0

Zâmbetul este arma invincibilă în comunicarea cu cei din jur. Pentru încredere în sine și o imagine impecabilă nu sunt suficiente calitățile naturale, dar și un zâmbet frumos. O profilaxie dentară este un prim pas spre obținerea unui zâmbet strălucitor.

Cea mai importantă parte a unei profilaxii dentare eficiente implică detartrajul și periajul profesional. Alte servicii de profilaxie dentară sunt fluorizarea, sigilarea șanțurilor și fosetelor, air flow, prophy jet. În timpul vizitelor profilactice, medicul dentist va examina cu mare atenție starea dinților, identificând precoce o serie de probleme dentare.

Cum se face detartrajul și ce presupune această procedură

Oferta de detartraj și fluorizare este utilă celor ce au nevoie de o igienizare profesională a cavității bucale – absolut necesară pentru a îndepărta tartrul (petele gri, galbene sau maro depozitate la baza dinților, în apropierea gingiilor).

Detartrajul este singura metodă eficientă pentru a scăpa de tartru – absolut esenţială pentru menţinerea sănătăţii orale, a zâmbetului sclipitor şi a bunăstării organismului. La final, procedura stomatologică este completată prin periaj profesional şi airflow, pentru îndepărtarea petelor.

Cum se face detartrajul? Procedura presupune îndepărtarea în totalitate a tartrului manual, cu ajutorul instrumentelor sau cu ajutorul aparatului cu ultrasunete.

Detartrajul cu ultrasunete are o acțiune inofensivă și nu doare. În cazul hipersensibilității dentare se poate aplica local anestezie. Dispozitivele utilizate oferă multe avantaje față de instrumentele convenționale manuale, atât prin reducerea timpului de lucru, cât și prin eficiența maximă. Rezultatul unui detartraj, eventual urmat de fluorizare, este o suprafață netedă, curată, fără placă bacteriană.

Acest rezultat se obține, pe lângă periajul dentar profesional, cu instrumente speciale de profilaxie air-flow. Acestea generează un jet de aer, apa și bicarbonat de sodiu, cu o presiune foarte mare, îndreptat atât pe suprafețele dentare vizibile, cât și în zonele interdentare și sub marginea gingiilor – regiuni mai puțin accesibile.

Ofertele de detartraj în București sunt foarte eficiente pentru îndepărtarea resturilor de tartru, a plăcii bacteriene și a colorațiilor extrinseci cauzate de fumat sau de consumul excesiv de cafea. Următorul pas îl reprezintă lustruirea dentară. Această fază se efectuează cu o perie specială. Cu ajutorul mișcării de rotație se obține o suprafață netedă a dinților și se elimină toate petele existente. Rezultatul este unul fabulos – de prospețime și sănătate dentară.

Fluorizarea dentară

Fluorul este în mod normal prezent în natură în multe alimente și în apă, plus este adăugat artificial în majoritatea pastelor de dinți, înălbitori și chiar apă. Fluorul este absorbit în smalțul dinților și crește duritatea acestuia. Există și metode de fluorizare dentară profesională, aplicate de medicul stomatolog sub formă de geluri. Acestea conțin o cantitate mai mare de fluor decât pasta de dinți sau apa de gură și au un efect sesizabil.

Pentru un zâmbet strălucitor, alege o abordare profesională!

0 Shares
You May Also Like