O privire mai atenta asupra calculatoarelor refurbished

0 Shares
0
0
0

O privire mai atenta asupra calculatoarelor refurbishedTehnologia evoluata din zilele noastre ne permite sa cumparam orice atunci cand vine vorba de gadgeturi si dispozitive IT, de la laptopuri de ultima generatie la calculatoare refurbished.

Daca nu aveti bugetul necesar sau, pur si simplu, nu doriti sa va luati un calculator nou, va recomandam sa incercati calculatoare refurbished. Astfel de computere pot fi gasite pe www.diabloscomputer.ro.

Cu totii am avut experienta de a cumpara ceva scump, de a ajunge acasa si de a constata ca acel ceva nu este tocmai pe placul nostru. Poate ca era zgariat sau indoit. Poate ca ii lipsea o caracteristica pe care ne-o doream cu disperare.

Poate ca produsul in cauza, pur si simplu, nu functiona corect. Si in toate aceste cazuri, lucrul firesc era ca acesta sa fi fost returnat.

[adsenseyu1]

Prin urmare, ce se intampla atunci?
Cand vine vorba de produse de tehnologie, cum ar fi PC-urile si laptopurile, chiar si imprimantele, telefoanele si multe altele, cu exceptia cazului in care sunt imposibil de reparat, exista sanse foarte mari ca ceea ce returnezi sa ajunga in cele din urma inapoi pe raft. Si, cel mai probabil, vei vedea produsul cu un pret mult mai accesibil.

Acest lucru nu inseamna ca astfel de produse repuse in vanzare sunt proaste. Majoritatea producatorilor fac tot posibilul pentru a se asigura ca acestea functioneaza ca noi, chiar daca nu sunt.

Desigur, trebuie sa fim atenti.
La urma urmei nu exista nicio definite clara pentru ce inseamna refurbished, reconditionat, pre-detinut sau chiar folosit, atunci cand vine vorba de echipamentele pentru computer. Insa, daca faceti cumparaturi cu atentie, este probabil sa gasiti un sistem puternic „ca nou”, care va va ajuta sa economisiti o cantiate considerabila de bani.

Reconditionarea unui calculator personal
Atunci cand vinzi o masina, totul se reduce la „ceea ce vezi este ceea ce cumperi”. Sigur, puteti schimba pneurile si unele parti, insa, in esenta, cea mai mare parte a masinii ramane aceeasi. Acesta este motivul pentru care nu se poate intoarce kilometrajul. Acelasi lucru este valabil si pentru PC (mai putin „kilometrajul”…si n-ar fi convenabil?).

[adsenseyu1]

Daca returnezi o masina sau un PC in termen de o luna de la achizitie, este destul de greu sa gasesti ce este in neregula cu acestea.

Din fericire, un PC este mult mai usor de readus la o stare de „aproape nou”. La urma urmei, cine stie ce s-a intamplat din punct de vedere fizic. Vanzatorii il vor supune testelor pentru a se asigura ca ceea ce nu i-a placut celui care l-a returnat este singura problema, dupa care vor face tot ce trebuie pentru a repara sistemul.

Hard-disk-urile sunt curatate, iar sistemul de operare este proaspat instalat. Daca este vorba de un desktop, atunci acesta va primi, cel mai probabil, un mouse si o tastatura noi. Dupa toate acestea, sistemul este testat si verificat din nou, la fel cum s-a intamplat si inainte de a fi vandut prima data. Este pus intr-o cutie nou si scos din nou la vanzare.

 

0 Shares
You May Also Like