Cat merita catelul tau?

0 Shares
0
0
0

Cat merita catelul tau?Stii ca exista mai multe tipuri de hrana. Hrana pe care o gasesti in supermarketuri (de obicei plina de coloranti), hrana pe care o gasesti varsata la magazinele speciale pentru animale, hrana de specialitate. Pretul poate spune multe in aceste cazuri.

Daca esti dispus sa investesti o anumita suma in hrana cainelui inseamna ca iti doresti ca acesta sa aiba o alimentatie sanatoasa. Hrana Acana la pret de hrana speciala este o alegere buna si ii ofera cainelui nutrientii necesari.

Ce ofera mai exact aceasta hrana?

[adsenseyu1]

Acana este un producator cu renume de hrana uscata pentru caini, prezent de mult timp pe piata. Acest brand creeaza produse menite sa hraneasca cainii in acord cu adaptarea lor pe scara evolutiei, ca animale carnivore; asadar, ingredientul principal din hrana de caini Acana este carnea.

Alaturi de aceasta, Acana mai contine si alte ingrediente proaspete, niciodata congelate sau conservate in vreun fel. In consecinta, este o hrana care abunda de nutrientii necesari animalului vostru de companie.

Multa lume alege Acana in detrimentul altor branduri de hrana uscata pentru caini. Aceasta reprezinta o hrana uscata din categoria super-premium. In mod natural cainii sunt animale carnivore iar de aceea organismul lor este adaptat unei diete bogate in proteine din surse diverse, insotita de mici cantitati de fructe, legume si ierburi. Acana ofera acest tip de hrana cainilor.

[adsenseyu1]

Daca nu ai cumparat pana acum, este timpul sa o faci si vei vedea o schimbare in digestia cainelui. Se stie ca obezitatea este cea mai intalnita problema la caini, iar pentru a evita excesul de kilograme este bine sa se tina cont de alimentatia cainelui si sa nu il suprahranesti. Toate acestea vor garanta o nutritie sanatoasa si o viata lunga si lipsita de boli a patrupedului.

Esti dispus sa platesti un anumit pret pentru alimentatia cainelui tau? Ii oferi ce este mai bun sau ii alegi din ce este mai ieftin? Gandeste-te de doua ori si fa alegerea corecta.

0 Shares
You May Also Like