Merita sa treci de la țigara clasica la cea electronica?

Merita sa treci de la țigara clasica la cea electronica?

0 Shares
0
0
0

De cand au aparut tigarile electronice, foarte multi fumatori se intreaba daca merita sa se faca trecerea de la tigara clasica la varianta electronica. Pana la urma ambele au acelasi scop, de a alimenta un viciu. Diferentele vin in momentul in care este analizat fumul inhalat de fumator. Daca in cazul tigarii din tutun exista mii de substante cancerigene care patrund in corp, in cazul variantei electronice, substantele nesanatoase sunt mult mai putine.

Pentru multi fumatori partea aceasta conteaza mai putin insa.  Majoritatea celor care fumeaza isi asuma partile mai putin placute ale viciului, pentru a se bucura de gust.

Cei care au trecut de la tigara clasica la cea electronica considera, totusi, ca merita un astfel de efort.

Care sunt motivele?

1) Cheltuieli mai mici. O tigara electronica scoate ceva mai putini bani din buzunar decat o tigara clasica, in conditiile in care aromele sunt mai ieftine. IN timp, economiile pot fi substantiale.

2) Eliminarea fumatului pasiv. Daca sanatatea proprie nu este chiar atat de importanta, cu siguranta majoritatea fumatorilor au in vedere sanatatea celor din jur. Familia, in general, este foarte importanta, iar in cazul fumatului clasic exista mereu riscul de fumat pasiv. Practic, toti cei care stau in jurul fumatorului ajung sa prezinte aceleasi riscuri de imbolnavire ca si cei care fumeaza. Tigara electronica elimina orice risc de acest fel.

3) Pastreaza gustul de tutun si ofera o libertate mai mare. Partea cu adevarat interesanta este faptul ca tigara electronica pastreaza gustul de tutun, pentru cei care doresc sa traiasca aceeasi experienta. Pentu cei care doresc sa incerce ceva nou, exista sute de arome, care mai de care mai interesante, care pot fi incercate. Vaperii pot incerca arome fructate, arome de menta sau arome mai mult sau mai putin naturale, cum ar fi cele orientale.

Una peste alta, tigara electronica reuseste sa inlocuiasca cu succes tigara clasica. Cei care nu sunt inca atat de incantati de idee, sunt cei care nu au incercat-o. In ultimii ani, producatorii au evoluat extrem de mult si au reusit sa produca tigari electronice din ce in ce mai performante si mai atractive, atat din punct de vedere al gustului, cat si din punct de vedere al altor experiente din timpul fumatului.

 

0 Shares
You May Also Like