Importanta sistemului de operare pentru un smartphone

0 Shares
0
0
0

Importanta sistemului de operare pentru un smartphone
Zilnic cei de la service GSM Bucuresti sunt contactati pentru tot felul de probleme care apar la smartphone-uri. Unii vin cu telefoane de la Nokia, altii de la Apple.

Ideea e ca prin acest service GSM Bucuresti trec tot felul de telefoane, ele fiind apoi inmanate proprietarilor in stare foarte buna de functionare. Daca si tu vrei sa-ti duci telefonul intr-un service GSM, insa nu orice fel de service, ci unul bun, intra pe www.servicegsm.ro si ia legatura cu specialistii.

Telefoanele inteligente prezinta fel si fel de defecte, indiferent de sistemul de operare folosit. In general, batalia dintre sistemele de operare se da intre Android, Windows Phone si iOS.

[adsenseyu1]

Sistemul de operare Android este sistemul de operare care se afla pe cea mai mare parte din telefoanele inteligente. Unii ar fi tentati sa spuna ca acesta este si cel mai bun sistem de operare, din moment ce este pe marea majoritate a telefoanelor, insa nu e chiar asa, deoarece majoritatea telefoanelor inteligente il folosesc datorita pretului scazut. Cercetatorii au incercat de-a lungul timpului sa faca un profil al utilizatorilor de Android.

Se pare ca acestia au in general intre 18 si 24 de ani, nu au venituri foarte mari si isi achizitioneaza pentru prima data un telefon inteligent. In general, utilizatorii de Android folosesc dispozitivul pentru jocuri si aplicatii care le sunt utile in anumite momente ale zilei.

Se pare ca cel mai simplu sistem de operare pentru telefoanele inteligente este Windows Phone. In general, acest sistem de operare este folosit de cei care vin de pe Android. In general, persoanele care folosesc Windows Phone folosesc Windows si pe computer si au profesii serioase.

Posesorii smartphone-urilor cu Windows Phone nu vor neaparat un telefon cu o multime de aplicatii, ci unul simplu si usor de folosit, un telefon cu o durata de viata a bateriei mare si cu o functionare fluenta a dispozitivului. Un alt motiv pentru care oamenii opteaza pentru Windows Phone este faptul ca asociaza acest sistem de operare cu telefoanele de la Nokia.

[adsenseyu1]

Ultimul sistem de operare pe care il aducem in discutie este iOS.  Acest sistem ruleaza doar pe telefoanele celor de la Apple, deci nu este un sistem de operare extrem de raspandit. Telefoanele cu sistem de operare iOS sunt in general scumpe la pret, fapt pentru care sunt de obicei  cumparate de persoane care isi permit astfel de telefoane. Cel mai adesea, utilizatorii de iOS sunt loiali sistemului de operare, asadar, cand isi schimba telefonul ei opteaza tot pentru iOS.

Asadar, fiecare alege in general in functie de buget, mai apoi in functie de alte caracteristici ale sistemelor de operare pentru telefoanele mobile inteligente. Depinde acum si de preferintele fiecarei persoane in parte. Gusturile sunt diferite, insa noi am vorbit despre cum se intampla la cea mai mare parte din utilizatori.

Cantareste bine fiecare aspect care te-ar putea interesa, apoi alege telefonul cel mai potrivit pentru nevoile pe care le ai. Cu siguranta vei face o alegere potrivita pentru tine.

0 Shares
You May Also Like