Ce lucruri noi pot face telefoanele din gama Nokia Lumia

0 Shares
0
0
0

Ce lucruri noi pot face telefoanele din gama Nokia LumiaTelefoanele din gama Nokia Lumia se disting fata de altele de pe piata prin trasaturi inovatoare legate de programul lor de operare.

Astfel, Windows Phone ofera acces utilizatorilor la multe aplicatii ce se dovedesc utile oricui in activitatile cotidiene desfasurate. Telefoanele Nokia au fost mereu apreciate de utilizatori, iar cele cu touchscreen Nokia Lumia 625 sunt simplu de utilizat si de reperat atunci cand este nevoie de asemenea interventii.

Un touchscreen Nokia Lumia 625 este acum disponibil la un pret accesibil si ofera calitatea pe care cei care detin un smartphone si-o doresc de la un astfel de dispozitiv. Un telefon din seria Nokia Lumia asigura accesul la multe aplicatii special adaptate acestor smartphone-uri.[adsenseyu1]

Glance 2.0 este o aplicatie care adauga pe ecranul telefonului, atunci cand el e blocat, informatiile esentiale care l-a putea interesa pe utilizator. Astfel, notificarile mai importante, ceasul si informatiile tale esentiale pot fi vazute fara a debloca telefonul. Meniul aplicatiei te lasa sa stabilesti singur o culoare preferata, care poate fi folosita atunci cand telefonul este trecut pe modul de functionare particularizat pentru perioada noptii.

Utilizatorul isi poae crea singur un folder cu aplicatiile sale. In plus, acesta poate fi adaugat la meniul Start al telefonului sau Nokia Lumia. Nokia Beamer este o alta aplicatie ce te va impresiona. Ea iti permite sa vizualizezi afisjaul unui alt dispozitiv conectat la internet si sa oferi acces acelui dispozitiv la continutul de pe telefonul tau Nokia Lumia. Vizualizarea se face prin intermediul unor fotografii ale continutului ecranului si nu prin transmiterea live video a acestor informatii intre dispozitive.

Aplicatia este usor de instalat, iar utilizatorul trebuie doar sa selecteze tipul de partajare a informatiilor (ea poate fi locala sau la distanta). Printre dispozitivele ce pot fi astfel interconectate se numara tabletele, consolele de jocuri si televizoarele inteligente (smart TV). Actualizarea informatiilor pe telefonul tau se poate face prin simpla miscare a acestuia, gestul fiind urmat de afisarea continutului de pe un alt dispozitiv.

[adsenseyu1]

Nokia Storyteller te ajuta sa iti organizezi fotografiile din telefon, aceasta operatiune fiind facuta mult mai dinamic decat de obicei. Aplicatia foloseste informatiile privitoare la localizare pentru a plasa fotografiile tale pe o harta. Interfata ei este placuta si usor de folosit, iubitorii de fotografii si selfie putand sa admire astfel rezultatul calatoriilor lor si sa pastreze cele mai bune amintiri din locurile pe care le vad.

Telefoanele Nokia sunt concepute si pentru a avea grija de siguranta utilizatorilor. Ele au si un mod special ce poate fi activat atunci cand esti la volan. Drept urmare, notificarile si mesajele text primite nu mai sunt afisate pentru a nu il determina pe sofer sa neglijeze siguranta sa si a  pasagerilor din masina.

Daca masina este dotata cu un sistem de conectare Bluetooth, convorbirile pot fi purtate mult mai usor deoarece ea se conecteaza la telefon atunci cand primesti un apel important. Iar cel mai important lucru este ca mainile tale raman mereu pe volan, iar concentrarea la drum ramane aceeasi.

0 Shares
You May Also Like