Forajele pentru puturi si aspecte ce trebuie sa le cunosti

0 Shares
0
0
0

Realizarea de foraje puturi este o misiune mai complexa decat multi dintre noi isi imagineaza. Lucrurile nu stau tocmai atat de simplu cum pretind unele firme care considera ca sunt specializate in efectuarea de foraje profesionale.

Sunt cele care ofera preturi incredibil de avantajoase, dar cand vine vorba de calitate, aceasta lasa mult de dorit. Cand lucrarea a fost executata gresit, aceasta va atrage dupa sine cheltuieli destul de mari.

In acest sens, este necesar sa gasesti o echipa de profesionisti care sa te ajute cu executarea lucrarii. Asigura-te ca pe aceasta o recomanda o experienta indelungata in domeniu, dar si capacitatea de a presta servicii intr-un timp util, avand costuri justificate. Vor fi necesare neaparat personal calificat, precum si utilizarea unei tehnologii corespunzatoare.

Aspecte de avut in vedere in realizarea de foraje puturi

  • Conteaza enorm ca in realizarea de foraje puturi sa se foloseasca pietrisul corespunzator, iar cel margaritar este alegerea optima. Il recomanda si specialistii ecodrillforaje.ro – un nume de referinta pe nisa de specialitate, pentru ca prezinta o capacitate deosebita de filtrare. Este ideal a fi prezent intr-o cantitate mai mare de 4 ori fata de media stratului acvifer captat.
  • Efectuarea unui test de debit, prin care sa se calculeze acesta si inainta clientului, in cazul in care o echipa specializata realizeaza lucrarea, este necesar. Asta trebuie sa se intample pentru a putea pune in functiune putul de apa. Garantarea valorii necesare, precum si o apa fara impuritati, limpede, trebuie asigurata.
  • Realizarea unui test de apa, in cadrul unui laborator de specialitate constituie urmatorul pas de realizat. In urma acestuia va fi necesar ca in calitate de proprietar sa intretii respectivul pas cum se cuvine si sa ai in vedere si sterilizarea optima la anumite intervale de timp.
  • Optaza pentru foraje puturi numai in conditiile in care intelegi clar faptul ca acesta va functiona in anumite conditii. Echipamentul trebuie sa fie intretinut preventiv proactiv in acest sens. Eventual poti solicita informatii complete in acest sens firmei cu care alegi sa colaborezi.
  • Verifica sursa de apa potabila de fiecare data cand sesizezi o schimbare de miros, gust sau aspect. Acest din urma criteriu este cel mai usor de observat.
  • Ai grija sa nu lasi sa intre in contact cu apa din fantana sau cu zona din apropierea acesteia substante periculoase ca ingrasamintele, vopseaua, uleiul de motor, pesticidele, etc.
  • Cand faci curatenie in curte, evita sa depozitezi frunzele sau alte deseuri in jurul putului.

Tinand cont de faptul ca este vorba despre o lucrare pretentioasa, care implica multa responsabilitate si costuri destul de simtitoare, neaparat asigura-te ca te poti increde in echipa cu care vei colabora.

Licentiaza o astfel de firma aspecte precum capacitatea sporita de a indeplini totalitatea cerintelor impuse – si cele simple si cele stricte. Iti dai seama dupa modul de lucru daca specialistii detin sau nu cunostinte solide in aceasta industrie. Ai in vedere certificarile firmei ca sa fii sigur ca iti poti pune deplina incredere in serviciile lor.

O referinta ramane numele si mai sus mentionat – EcoDrillforaje.ro. Acceseaza site-ul si afla mai multe despre foraje puturi si ce implica acestea.

 

0 Shares
You May Also Like