De ce sa alegi Bali ca destinatie de vacanta?

0 Shares
0
0
0

Ideea de a calatori surade oricui. Odata cu venirea anotimpului calduros esti surprins cu oferte din cele mai variate, ce au destinatii de vacanta din cele mai atragatoare. Bali este in mod definitoriu un nume de adaugat pe lista cu optiuni, mai ales daca iti place soarele si plaja.

In conditiile in care planuiesti o vacanta spre finalul verii, insa nu stii incotro sa mergi, iti prezint mai departe cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa mergi in Bali – o destinatie ideala pentru vacante exotice de neuitat.

4 motive pentru care sa alegi Bali ca destinatie de vacanta

Inainte de a enumera motivele pe care le am gand, tin sa fac o precizare. Ai in vedere ofertele propuse de o agentie de turism de incredere, despre care ai auzit lucruri bune. Recomandarea mea pentru tine este Ikaturism.ro. Acceseaza site-ul pentru a descoperi ofertele pentru Bali, dar si alte pachete de servicii atragatoare.

  1. Dansurile balineze

Daca esti tipul petrecaret, atunci cu siguranta nu vei avea timp sa te plictisesti in Bali. Zi de zi se organizeaza celebrele dansuri balineze, o fasinatie mai ales pentru turisti. Potrivit celor care le practica frecvent, prin miscarile specifice de fapt corpul se descarca de energiile negative.

Le sunt specifice muzica gamelan ce se aude mereu pe fundal, precum si costumatia caracteristica, dar si alte detalii locale ce impresioneaza pe necunoscatori.

  1. Templele si alte atractii turistice

Iata un alt motiv pentru care turistii aleg din ofertele de vacante exotice propuse de agentii, avand ca locatie Bali. In cazul in care ai o pasiune pentru istorie sau pentru orice inseamna element cultural, recomandarea mea este sa vizitezi templele impresionante din Bali.

Trebuie sa stii despre acestea ca sunt considerate locuri sacre, remarcandu-se prin design-uri avangardiste de exceptie. Cu siguranta vei dori sa realizezi niste cadre in apropierea acestora. Le este specifica arhitectura regeasca, insa de asemenea joaca si rol functional – sunt aduse ofrande in altarele lor de catre localnicii care pastreaza inca traditiile.

  1. Plimbarile cu elefantii

Daca esti amator de senzatii tari, atunci neaparat trebuie sa bifezi o astfel de vacanta. In Bali ai posibilitatea sa te plimbi cu elefantii, inovensivi de altfel si foarte bine dresati. Desigur ca iti trebuie un dram de curaj pentru a porni intr-o astfel de aventura, insa cu siguranta in final va merita.

Daca esti familist, cu atat mai motivat ar trebui sa fii sa optezi pentru o vacanta aici – activitatea mentionata este potrivita atat pentru adulti, cat si pentru copii. In orice caz, va fi intotdeauna dresorul langa, care sa intervina daca este necesar.

  1. Festivalurile

Nu ai cum sa mergi in Bali si sa ratezi un festival din cele organizate periodic aici. Sunt locurile in care se aduna de obicei cei cu spirit petrecaret, iubitorii de nou, care doresc sa descopere cat mai mult din cultura si traditiile localnicilor.

Desigur ca acestea sunt numai cateva dintre motivele pentru care ar trebuie sa vizitezi Bali. Daca ti-am captat atentia, poti accesa site-ul ikaturism.ro pentru a rezerva vacante exotice de vis.

 

 

0 Shares
You May Also Like