Refueling and pouring oil Fill the oil in the engine, maintenance, and performance.

Economie de combustibil cu uleiuri de motor Shell

0 Shares
0
0
0

Uleiul de motor Shell este formulat din materii prime sintetice sau semisintetice folosind cei mai noi aditivi. Protejează în mod eficient motorul de contaminare și îi prelungește durata de viață. Poți face economie de combustibil cu uleiuri de motor Shell, pe care le găsești în magazinul online uleiuri-lubrifianți.com.ro. 

Shell Helix: clasificarea produselor

Shell Helix Ultra. Uleiuri auto de top, complet sintetice, dezvoltate pe baza tehnologiei GTL. Acest grup de lubrifianți este conceput pentru funcționarea impecabilă a motoarelor de înaltă tehnologie pe benzină și diesel. Majoritatea produselor din această linie sunt fabricate din gaze naturale, funcționează în limite extreme de temperatură și au o volatilitate redusă.  

Shell Helix HX8. Lubrifianții din această serie sunt, de asemenea, 100% sintetici. Această gamă folosește tehnologia Flexi Molecule pentru a se adapta la sarcini în schimbare și pentru a ajuta la prelungirea duratei de viață a motorului chiar și în condiții extreme de funcționare a vehiculului. Potrivit pentru motoare pe benzină, pe gaz și diesel.

Shell Helix HX7. Această linie de produse se bazează pe tehnologie semisintetică. Acestea sunt formulate cu aditivi detergenți activi care asigură ultra-curățarea și durabilitatea motoarelor pe benzină și diesel.

Tehnologia unică Shell PurePlus

Shell deschide astăzi un nou capitol în istoria inovației și introduce tehnologia unică patentată Shell PurePlus, pe baza căreia oamenii de știință Shell au dezvoltat o nouă linie de uleiuri de motor complet sintetice Shell Helix Ultra pentru cele mai moderne motoare. Tehnologia Shell PurePlus transformă gazul natural într-un ulei de bază limpede, care este practic lipsit de contaminanții din uleiurile brute și este utilizat pentru a crea lubrifianți sintetici de înaltă calitate. Tehnologia se bazează pe procesul de conversie gaz-lichid (GTL), dezvoltat în 1925 de doi cercetători chimici germani Fischer și Tropsch pentru a crea combustibil. 

Tehnologia GCL

Timp de câteva decenii, numai combustibilul a fost creat pe baza GLC, deoarece catalizatorii și opțiunile de proiectare a proceselor existente la acel moment, nu permiteau producerea de molecule mari de hidrocarburi, cum ar fi cele conținute în uleiul de bază. Ca rezultat, oamenii de știință Shell au fost cei care, după dezvoltarea și testarea mai multor generații de catalizatori de un nou tip, au reușit să creeze catalizatorul necesar, care a deschis era producției de ulei de bază folosind tehnologia GLC. Shell a avut nevoie de 40 de ani de dezvoltare pentru a transforma o probă de laborator într-un produs în masă la scară industrială. De asemenea, Shell a investit peste 18 miliarde de dolari într-un proiect de construire a celei mai mari fabrici Pearl GTL GFC din Qatar.

Tehnologia Shell PurePlus permite companiei Shell să producă uleiuri de motor auto cu caracteristici unice. Volatilitatea extrem de scăzută la temperaturi ridicate reduce consumul de ulei. Pompabilitatea excepțională la temperaturi negative asigură pornirea ușoară a motorului la temperaturi de până la -35 de grade С. Stabilitatea excepțională la oxidare menține performanța uleiului pe tot parcursul ciclului său de viață. Uleiul de motor de nouă generație Shell Helix Ultra, datorită combinației unice dintre Shell PurePlus și tehnologia de curățare activă, menține motorul mașinii la fel de curat, pe cât era chiar pe linia de asamblare.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

 

0 Shares
You May Also Like