Din ce materiale sunt confectionate husele de telefon?

Din ce materiale sunt confectionate husele de telefon?

0 Shares
0
0
0

Materialele din care sunt realizate modelele de huse de telefon, precum si pentru huse iPhone sunt diverse:

a.    Siliconul, este cea mai atractiva alternativa ieftina, pentru ca de regula sunt foarte placute la atingere si sunt suficient de moi cat sa absoarba un impact moderat.

b.    Plasticul este unul din cele mai ieftine modele, deci nu va va parea rau daca se va sparge si va trebui inlocuita husa.

c.    Pielea este specifica pouch-urilor, care sunt de obicei confectionate din imitatie sau piele naturala. Exista insa si carcase hibride, care au un schelet rigid imbracat in piele la exterior. De regula modelele din piele artificiala arata foarte bine sau sunt chiciuri, asa ca inotdeauna aveti grija cand vine vorba de pret. Unele produse arata bine doar pe hartie, in rest nimic. Pielea este de asemenea susceptibila la zgarieturi, deci s-ar putea ca in timp aspectul vizual sa devina degradant.

d.    Metalul este un alt material din care sunt realizate carcasele fiind captusit in interior cu un material mai fin la atingere, pentru a nu zgaria carcasa telefonului. Modelele acestea sunt cele mai solide , insa si greutatea toatala a telefonului va fi afectata in plus in functie de cantitatea de metal folosita de producator.

Cand vine vorba de protectia ecranului, tehnologiile au evoluat mult in ultimii ani. Cresterea diagonalei ecranului unui smartphone a dus la o protectie speciala cu sticla Gorilla Glass, un produs al companiei Corning.

Totusi pentru o protectie suplimentara va trebui sa apelati la o folie simpla de protectie, sau una tempered glass. Prima categorie este mult mai accesibila, insa in timp aceasta se va zgaria si va trebui inlocuita. O protectie maxima poate fi oferita de folia tip tempered glass, care este mult mai scumpa si mai groasa.

Foliile tempered glass pentru telefon sunt foarte alunecoase, acestea sporind riscul de a scapa telefonul din mana, deci veti nevoit sa investiti neaparat intr-o husa de telefon.

Pentru montarea acestor folii trebuie sa apelezi la specialisti pentru a preveni formarea de bule de aer intre folia protectoare si ecran. Acest lucru nu prezinta inconveniente cand vine vorba de protectie, insa sunt foarte inestetice.

Huse iPhone sunt obligatorii pentru posesorii acestor tipuri de smartphone-uri. Sa nu omitem faptul ca un asemenea dispozitiv poate sa coste si cateva mii de lei. Deci este practic sa va achizitionati o husa indiferent de model, pentru a reusi protectia eficienta a acestor telefoane.

Orice model de telefon de la iPhone vine de obicei cu foarte multe accesorii dar exista si un mare inconvenient pentru ca nu toate aceste modele au huse in oferta, acestea fiind achizitionate ulterior. Indiferent de modelul pe care vreti sa il protejati, magazinele de IT ofera nenumarate huse de iPhone, deci aveti de unde alege.

Husele achizitionate pentru orice model de iPhone sunt destul de ieftine si tinand cont de valoarea dispozitivului, nu reprezinta o achizitie care sa va produca o mare gaura in buget. De aceea, trebuie sa va ganditi bine la achizitionarea unei huse in momentul in care doriti achizitionarea unui iPhone.

0 Shares
You May Also Like