De ce merita achizitionat un brad artificial de Craciun?

De ce merita achizitionat un brad artificial de Craciun?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand se apropie Craciunul, cu siguranta toata lumea se gandeste la decorarea locuintei cu tot felul de instalatii luminoase, si la impodobirea bradului de Craciun, iar acest articol este dedicat bradului de Craciun, si veti afla de ce merita sa achizitionati un brad artificial de Craciun.

  1. Costul este foarte atractiv pe termen lung

Dupa cum probabil bine stiti, pe piata exista diferite modele de brazi artificiali de Craciun, unii dintre acestia fiind mai ieftini, altii mai scumpi. Puteti gasi brazi de Craciun artificiali, care costa mai mult decat brazii naturali (desi majoritatea sunt mai ieftini decat cei argintii si au preturi asemanatoare cu molizii), dar pe termen lung, este mult mai indicat sa optati pentru un brad artificial.

De ce? Pentru ca bradul natural trebuie cumparat in fiecare an, in timp ce daca in acest an cumparati un brad artificial, dupa sarbatori il veti demonta, il veti depozita intr-o cutie si in urmatorul an va fi de-asemenea la dispozitia dvs. Daca aveti grija de un brad artificial de Craciun, acesta va putea fi folosit chiar si 15 – 20 de ani.

Asadar, tinand cont de ceea ce am discutat in paragrafele anterioare, este cat se poate de evident faptul ca pe termen lung, costul unui brad artificial este mult mai atractiv in comparatie cu costul unui brad natural.

  1. O mare varietate de modele

Un alt motiv pentru care cu siguranta se poate spune ca merita sa alegeti un brad artificial de Craciun, este acela ca aveti posibilitatea de a alege modelul preferat. De exemplu, daca va plac brazii artificiali ninsi (de culoare alba), puteti achizitiona acum un astfel de brad, care se va asemana foarte mult cu un brad natural din aer liber, peste care a cazut si s-a depus zapada.

Luminitele instalatiei de pom se vor vedea mult mai frumos atunci cand veti impodobi un astfel de brad, in comparatie cu felul in care vor reflecta pe un brad verde.

Va puteti indrepta atentia de-asemenea spre un brad de Craciun care are aspectul unui brad natural, iar pe piata se gasesc astfel de brazi artificiali de diferite dimensiuni. Deci, indiferent ca doriti sa il asezati in sufrageria dvs. spatioasa si vreti sa alegeti un brad de peste 2 metri inaltime, sau doriti un brad cu aspect natural pe care sa il asezati pe o masuta sau pe blatul de mobilier din bucatarie, gasiti ceva pe placul dvs.

Foarte cautati sunt in ultimul timp brazii artificiali cu fibra optica. Acestia au instalatie incorporata, astfel ca nu mai trebuie sa folositi instalatia de pom pe care o detineti. Un astfel de brad va fi decorat doar cu globuri si eventual ghirlande, desi foarte putine sunt cazurile in care se mai folosesc ghirlandele pentru impodobirea bradului.

Cat despre globuri, in ultimii ani se folosesc globurile in doar doua culori, iar in ultimii doi ani am vazut si pe la cunostinte dar si la tv, brazi artificiali cu globuri in alb si rosu.

  1. Nu lasa mizerie

Va mai amintiti de bradul de Craciun natural impodobit acum cativa ani? Stiti cat de multe ace s-au scuturat, si cat de dificil a fost sa le adunati pe toate cu mana? Ei bine, in cazul in care alegeti un brad de Craciun artificial, nu trebuie sa va mai ganditi la acest lucru, pentru ca acesta nu lasa murdarie in urma lui, nu se scutura de ace.

Asadar, iata trei argumente cat se poate de clare datorita carora, este recomandat sa alegeti un brad de Craciun artificial, in defavoarea unui brad de Craciun natural. Cu toate acestea insa, alegerea va apartine.

 

0 Shares
You May Also Like