Cum se poarta o rochie alba in mod corect?

Cum se poarta o rochie alba in mod corect?

0 Shares
0
0
0

Cand vorbim de rochii lungi ne punem mai multe intrebari despre cum ar trebui ele purtate mai ales ca multe dintre aceste rochii vin si ele decorate si avem tendinta sa aratam in ele ca un brad de Craciun impodobit. In acest articol va vom povesti mai multe despre rochiile albe care sunt atat de pretentioase.

Nu ezitati sa purtati tocuri inalte atunci cand este cazul. Este perfect adevarat ca uneori la rochiile lungi nu se potrivesc tocurile foarte inalte insa daca aveti o inaltime mica se recomanda pentru a nu arata ca un dop. Tocurile inalte va ajuta sa va inaltati mai mult.

Alegeti tonul albului care se potriveste cel mai bine cu tonul pielii. Nu toti pot purta un alb pur si luminos, dar, din fericire, exista un ton de alb pentru fiecare ton pielii! Daca aveti un ton rece de piele (cu nuante de albastru si roz), un alb pur clasic se va potrivi perfect si se va imbina minunat cu accesorii de argint.

Daca aveti un ten de piele auriu (cu nuante de portocal, galben sau rosu), un alb murdar cu accesorii de aur se va potrivi cel mai bine. Daca aveti un ton de piele de abanos (cu nuante de galben, albastru sau rosu), totul va fi bine! Veti purta atat pur alb si ecru si puteti alege accesorii de argint sau aur.

Daca tonul pielii este cald (maro inchis sau maro deschis, cu nuante de aur sau galben), mergeti pentru accesorii alb-negru sau fildes si accesorii de aur sau argint. In cele din urma, daca aveti o piele maslinie (cu nuante de verde si galben deschis si fara umbre de roz), preferati mai degraba un ecru alb. Daca nu puteti spune culoarea pielii, comparati-o cu o foaie alba de hartie, de preferinta in lumina zilei.

Alegeti o rochie cu o tesatura rezistenta si perfect opaca. Stofele albe au dezavantajul de a fi adesea transparente. Pentru a evita acest lucru, urmati aceste sfaturi inainte de a va cumpara rochia:

  • Asezati rochia in lumina completa.
  • Puneti mana in interiorul rochiei.
  • Vedeti rezultatul.

Daca puteti distinge forma si culoarea mainii, inseamna ca rochia este total transparenta si ca vom vedea totul! Cumparati  acest tip de rochie daca aveti lenjeria de corp cat mai compacta

Alegeti o tesatura de calitate foarte buna. Straturile de buna calitate sunt rareori transparente. Preferabil tesaturi de bumbac, lenjerie sau sintetice.

Evitati rochiile albe prea stranse. Albul este o culoare care evidentiaza de obicei curbele corpului (daca nu aveti curbe absolut perfecte). Alegeti o rochie destul de libera, supla sau flush. Albul se refera adesea la vara, libertate, neglijenta, fa-ti rochia sa reflecte acest spirit!

Purtati pe dedesubt lenjerie in culoarea pielii. Contrar a ceea ce s-ar putea crede, lenjeria alba ramane destul de vizibila sub o tesatura alba. Evitati lenjeria alba si orice nu este culoarea pielii. Daca purtati lenjerie de corp in culori nude, aceasta va evita privirile gresite. Purtati un sutien si chiloti (normali sau tanga) in acelasi ton ca si pielea.

Gasiti pantofi care se potrivesc bine cu rochia. Albul simbolizeaza, de obicei, puritatea, daca doriti sa rupeti cu acest simbol, puteti opta pentru tocurile rosii, de exemplu.

0 Shares
You May Also Like
Ce este Boswellia?

Ce este Boswellia?

Boswellia, cunoscuta si sub denumirea de incensa indiana, este un extract din plante preluat din arborele Bosrataia serrata.…
Citeste